nlc.hu
Család

Lovasi András a házasságáról

Lovasi András: „Alapvetően Eszter a főnök”

A gyerekneveléssel kapcsolatban a színésznő a döntő.

Valentin-napon együtt mutatta be a nyilvánosságnak Lovasi András és felesége, Földes Eszter a Két össze nem illő ember című szerzeményt, amit a zenész eredetileg szerelme születésnapjára írt.

Lovasi András és Földes Eszter

Fotó: Nagy Zoltán

 „Ebben benne van az a közhely, hogy az ellentétek vonzzák egymást, inkább talán erről szól, illetve egy válaszdal a Két összeillő emberre. Alapvetően rólunk szól, abszolút. (…) Nekem ez egy plusz teszt volt. Andris már évekkel ezelőtt mondta, hogy mi lenne, ha csinálnék egy lemezt. Nem egy popzenei lemezt, hanem egy színészlemezt. Engem egyébként sem vonz a popzene vagy a popzenei színpadok. Igazából a saját szakmám miatt a történetmesélés és a zene mint csatorna érdekel, hogy hogy lehet ezt a két dolgot összekapcsolni. Számomra titkos teszt is volt, hogy teszteljem magam, hogy ebben hogy működöm, hogy ebbe érdemes lehet-e belefogni” – mesélte a Reggeliben Földes Eszter.

A pár közös gyermekéről is kérdeztek a műsorvezetők. „Alapvetően Eszter a főnök, ő az, aki beosztja az időket, ő az, aki azt mondja, most te mész az oviba, most én megyek. Egy csomó mindenben azért ragaszkodik ahhoz a gyerekkel kapcsolatban, hogy ő döntsön, elég sokat veszekszünk is ezen, ahogy mindenki. Én úgy látom, így kéne vagy úgy kéne, ő nem úgy látja, és akkor valami lesz a végén” – részletezte Lovasi András.

(story.hu)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top