nlc.hu
Család

Saját magával házasodott egy nő, már másnap válni akart

Saját magához ment feleségül, egy nap után már válni akart

Ez aztán különös esküvő volt!
Menyasszony esküvői tortával

A 24 éves argentín lány, Sofia Maure hosszú ideje vágyott arra, hogy oltár elé állhasson és kimondhassa a boldogító igent, az ehhez megfelelő férfit azonban még nem sodorta mellé az élet. Úgy érezte, nem tud tovább várni, ezért fontos döntést hozott: saját magához ment feleségül és a nagy napról követőinek is részletesen beszámolt a Twitteren.

Az esküvőre beszerzett egy csodás menyasszonyi ruhát, amihez fátyol is tartozott, és ahogy az ilyenkor lenni szokott, még egy mutatós esküvői tortát is készített.

„A mai életem egyik legőrültebb napja. Vettem egy menyasszonyi ruhát és sütöttem egy ünnepi tortát, ugyanis megházasodom” – adta hírül Sofia, aki azt sem rejtette véka alá, hogy saját magához megy feleségül.

Hiába a nagy felhajtás, a boldogság nem tartott sokáig. Mindössze 24 órával később ismét bejelentkezett közösségi oldalán és arra panaszkodott, hogy megbánta a döntését. Nem akarta sokáig húzni az időt, mint írta, azonnal elkezd utánajárni, hogyan válhat el saját magától minél hamarabb.

Azután arról írt, hogy egy nap talán tényleg oltár elé állhat, egy darabig azonban gondolni sem akar az esküvőre. A kommentelők közül próbálták többen vicces hozzászólással felvidítani Sofiát, mások pedig arra bátorították, hogy ne adja fel. „Olyan fiatal vagy és gyönyörű, biztosan megtalálod a másik feled!” – kedveskedtek neki, míg többen önként jelentkeztek a vőlegény szerepére.

Forrás: Via, Fotó: Getty Images

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top