nlc.hu
Család

Idegesítette a pasija horkolása, felvette és árulni kezdte a neten

Felveszi a pasija horkolását és pénzért árulja a neten egy lány, van, aki meg is veszi

Nem tartott sokáig az összeköltözés öröme, mikor Ana egy szemhunyásit sem tudott aludni szerelme horkolásától.
horkoló férfi

A 26 éves Ana Malfair a saját kárán tanulta meg, hogy lakva ismerkszik meg igazán az ember: 33 éves szerelmével, Luisszal rövid ideje éltek egy fedél alatt, amikor a szenvedése kezdődött. A férfi olyan hangosan horkolt éjszakánként, hogy a fiatal lány le sem tudta hunyni a szemét.

Mikor először tette szóvá a szerelmének, hogy képtelenség tőle aludni, mert elviselhetetlenül horkol, a fiú nem akarta elhinni, és váltig állította, hogy a lány túloz. Hogy bebizonyítsa neki, hogy nem nagyítja fel a dolgokat, telefonjával felvette az éjjeli zajokat.

A férfit egészen szíven ütötte, mikor meghallotta, mennyire horkol alvás közben, a lánynak azonban közben szuper ötlete támadt, hogyan húzhatnak hasznot ebből a rémes szokásból.

Zenész barátai segítségével feltöltötte a Spotify-ra a horkolást és pénzért kezdte árulni a „zenei tartalmat”. Legnagyobb meglepetésükre nagy érdeklődésre tartott számot a horkolás, és akadtak olyanok, akik hajlandók voltak fizetni a letöltésért.

„Először viccnek szántam, aztán egyre nagyobb lett a kereslet a horkolásra. Eddig nem kerestem vele túl sokat, de folyamatosan frissítem a tartalmakat, így egyre növekvő követőtáborra számítok” – mondta Ana, akinek eddig körülbelül 10 ezer forintnak megfelelő angol font ütötte a markát.

Forrás: Via, Fotó: Getty Images

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top