nlc.hu
Család

Májusban érettségizik és diplomázik a négy gyerek

Az anya idén májusban ünnepli mind a 4 gyermeke érettségijét és diplomáját

Az idén tavasszal érettségiző és diplomázó több millió diák közül négyen Kanett Haynes gyermekei lesznek. A dél-karolinai anyuka minden gyermekét megünnepli májusban.

Kanett Haynes és családja 2007-ben költözött Floridából a Palmetto államba. Ahogy Haynes elmondta, ez egy olyan ugrás volt, amit annak érdekében tettek, hogy a gyerekeiknek több sikerélménye lehessen és javítsanak az életminőségükön. „Úgy döntöttünk, hogy talán ki kellene költöznünk az államból, és megpróbálnánk házat venni, hogy jobb lehetőségeket, egy kicsit több szabadságot biztosítsunk a gyerekeknek” – mondta Haynes.

A hatgyermekes család a dél-karolinai Spartanburgban kötött ki, és az érkezést követő egy héten belül a szülők munkát és lakást találtak. Ma a család a közeli Roebuckot, Dél-Karolinában hívja otthonának, és Haynes elmondta, hogy gyermekei mindannyian megtalálták a helyüket az iskolában. És idén négy gyerek pont odáig ért a tanulmányaiban, hogy vagy érettségit vagy diplomát ünnepelhet a család.

A most 29 éves Killings május 20-án fogja elvégezni az orvosi egyetemet a Charlestonban található Dél-Karolinai Orvosi Egyetemen, gyermekorvos lesz belőle. Charity Haynes, aki május elején szerezte meg ápolói diplomáját a Spartanburg Community College-ban, a bátyja nyomdokaiba lépve az egészségügyben szeretne elhelyezkedni. Kisebbik húga, Harmony szintén most szerezte meg biológia szakos diplomáját, tervei szerint a Dél-Karolina Upstate Egyetemre fog átiratkozni, hogy elvégezze az alapdiplomáját természettudományokból. A 18 éves Jimmy Haynes pedig, aki nem akarja, hogy idősebb testvérei háttérbe szorítsák, arra készül, hogy érettségizzen, és ősszel az SCC-re menjen mechatronikai tanulmányokat folytatni.

Via; Kiemelt kép: Getty Images

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top