nlc.hu
Család

Ez a menyasszony így kedveskedett a vendégeknek

Násztáncukat pótolhatták azok a párok, akiknek nem volt erre alkalmuk a pandémia alatt

Egy esküvőn készült videó terjed a TikTokon, mutatjuk, miért annyira megható.
Egy pár táncol egy esküvőn.

Egy torontói esküvő fotós osztotta meg az alábbi kedves videót a saját TikTok oldalán. Ebben az láthatjuk, hogy a menyasszony beszédet mond a vendégseregnek, és a parkettre invitálja a jelenlévő vendégek közül azokat a párokat, akiknek a pandémia alatt nem volt alkalmuk az esküvői táncukat ellejteni, hiszen az akkori szabályok ezt nem tették lehetővé. Mennyire figyelmes gesztus, érthető, hogy a videót már több mint ötmillióan kattintották.

@henjofilms For all the couples that got married during the pandemic 💗 How thoughtful is this bride? 🥹 #faithinhumanityrestored #weddingtiktok #wholesome #pandemicwedding #covidwedding #bride #love ♬ original sound - Toronto Wedding Videographer

A pandémia alatt rengeteg párnak el kellett csúsztatni az esküvőjüket, vagy át kellett szervezniük az eseményt. 2021-ben írtunk egy olyan párról, akiknek négyszer is le kellett mondaniuk az esküvőjüket. Más pároknak is betett tudunk egy olyan brit párról, akiknek az esküvői terveit hétszer írta át a koronavírus-járvány. Beth Deeley-Williamson és párja hat éve tervezték a hatalmas lakodalmat, csak azzal nem számoltak, hogy a pandémia miatt szó sem lehet hetedhét országra szóló lagziról.

Kiemelt kép: TikTok

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top