nlc.hu
Család

Lelőtte édesanyját a kétéves kisfiú

Lelőtte várandós édesanyját egy kétéves kisfiú Amerikában

Egy kétéves kisfiú a hálószobában lévő pisztollyal lőtte le a terhes édesanyját. A rendőrség jelenleg is nyomoz az üggyel kapcsolatban.

Hátba lőtte egy mindössze kétéves kisfiú a terhes édesanyját az ohiói Norwalkban. Az édesanyja a lövésben elvesztette az életét a meg nem született gyermekével együtt – írja a 444

Június 16-án egy édesanya azzal telefonált be a rendőrségre, hogy fia hátba lőtte. Abban a pillanatban, amikor a rendőrség rátalált a nőre még eszméleténél volt és megkérte őket arra, hogy fiát vigyék ki onnan, ahol rátaláltak. 

Egy asztalon lévő pisztoly

Egy asztalon lévő pisztoly (Fotó: Pexels)

Az édesanyát és a babát is kórházba szállították, ahol sürgősségi császármetszést hajtottak végre, de már egyiküket sem tudták megmenteni. 

A házban gyerekkapuk és gyerekzárak is vannak, azonban a kisfiúnak sikerült megszerezni a hálószoba éjjeliszekrényén lévő pisztolyt. A rendőrség jelenleg is nyomoz az üggyel kapcsolatban. A lakásban egy sörétes, illetve egy airsoft puskát is találtak. Az esettel kapcsolatban még nem emeltek vádat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top