nlc.hu
Család

Inni ment az anya, magára hagyta ötéves gyerekét

A szállodában hagyta az ötéves gyerekét az anya, hogy egész nap ihasson

Letartóztattak egy nőt, akit azzal gyanúsítanak, hogy nyaralás közben magára hagyta gyermekét, hogy alkoholt fogyaszthasson.

Egy 45 éves nőt letartóztattak, miután egyedül hagyta ötéves lányát egy szállodában, miközben egész nap alkoholt ivott. A rendőrség szerint a kislányról végül más nyaralók gondoskodtak a mallorcai üdülőhelyen.

A múlt kedden letartóztatott nőről a spanyol nemzeti rendőrség azt mondta: „A gyermeket egy speciális központba vitték egészen másnapig, amikor az Írországban tartózkodó édesapja megérkezett, hogy átvegye őt.”

A nő már az első napon nagy mennyiségben inni kezdett, amikor megérkezett egy manacori szállodába, egészen reggeltől estig. Sört ivott, és a kislányra a többi turista vigyázott. A nyaralók végül megetették a lányt, napkrémet kentek rá, valamint gondoskodtak arról, hogy megmosakodjon.

Nemrég beszámoltunk arról, hogy meghalt egy 16 hónapos kislány az Ohio állambeli Clevelandben, miután édesanyja 10 napra elutazott nyaralni, és otthon hagyta egyedül a gyereket.

(via)

alkoholita anya iszik egy kanapén a gyereke előt

Fotó: Getty Images

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top