nlc.hu
Család

Csillagjegyek szerint tervezte a szüléseket az anya

Egy anya a császármetszést választotta, csak hogy Halak csillagjegyű legyen a gyereke

Mindenki próbálja megtervezni a terhesség időzítését, de az kicsit meredek, hogy csillagjegyek szerint időzítsük a szülést.

Az természetes, ha megpróbáljuk megtervezni a terhesség időzítését, lehet, hogy valaki nem akar 40 hetes terhesen átvészelni egy forró júliusi nyarat, vagy a leendő szülők nem akarják, hogy a gyermekük születésnapja pont karácsony közelében legyen. Ezek mind jogos szempontok.

Ám léteznek olyan szülők, akik nem csak az évszakokat vagy az ünnepeket veszik figyelembe, amikor a terhesség és szülés időzítéséről van szó. A Metro.co szerint vannak olyan anyák, akik az asztrológiát is szem előtt tartják, mert úgy gondolják, hogy a gyermekük olyan személyiségjegyekkel fog felnőni, amelyeket a csillagjegyük tükröz.

Inbaal Honigman médium és négygyermekes anyuka úgy tervezte meg mind a négy gyermeke csillagjegyét, hogy azok tökéletesen illeszkedjenek a szülők személyiségéhez, és segítsék az együttélést. „Nem olyan környezetben nőttem fel, amely nyitott lett volna a spirituális eszmékre, és amikor 20 éves voltam, véletlenül belebotlottam a Tarotba, és imádtam. A spirituális világ megismerése lenyűgözött, és a Tarot tanulásában az egyik legvonzóbb rész az volt, hogy a különböző elemek, a föld, levegő, tűz és víz hogyan reagálnak egymásra. A csillagjegyek kompatibilitása azóta is lenyűgöz” – magyarázta az újságnak.

Az anya életében nem a gyerekekkel kapcsolatban történt meg kizárólag, hogy a csillagjegyekre alapozott döntéseket. Amikor párkeresésbe vágott, akkor is azokat a profilokat nézte csak meg, akiknek a csillagjegye kompatibilis volt szerinte az övével. „2005-ben létrehoztam egy társkereső profilt, ahol az egyik kritérium az volt, hogy Halak vagy Nyilas legyen a párom.

Nemcsak azért, mert ezek a kedvenc csillagjegyeim, hanem mert velük illünk össze leginkább.

Halak vagyok, és szerettem volna valakit a saját jegyemben, a Holdam pedig Nyilas, így úgy gondoltam, hogy egy Nyilas kompatibilis lenne a kalandvágyó, szórakozni szerető oldalammal. Így ismerkedtem meg a férjemmel, Seannal – ő Halak jegyű, Nyilas aszcendessel, és csodálatos párosítás vagyunk.”

Inbaal Honigman (Forrás: Inbaal Psychic)

Inbaal Honigman (Forrás: Inbaal Psychic)

Néhány év házasság után a pár elkezdett próbálkozni a babával. Honigman bevallotta, hogy eleinte nehezen ment neki a teherbe esés, mígnem egy médium kollégája azt javasolta neki, hogy próbáljon ki néhány manifesztációs technikát. „Küzdöttünk a fogantatásért, így bármilyen babának örültem volna. Aztán egy médiumtársam azt javasolta, hogy küldjek a férjemnek egy apák napi üdvözlőlapot a meg nem fogant babánkról. Ez abban az évben június 21-én volt, ami egybeesett a nyári napfordulóval, a fogantatás hagyományos napjával, és arra gondoltam, ha most fogannánk meg, akkor Halak lenne a baba. Megtetszett az ötlet, hiszen egy Halakból álló család csak boldog lehet!”

Az anya végül terhes lett, és a baba valóban Halak csillagjegyűnek született, ám ehhez kicsit előrébb kellett hozni a szülést. Az anya a csillagjegy miatt nem várta meg, míg természetes módon beindult a szülés, inkább a kiírt idő előtt két héttel császármetszéssel kikapták a babát, hogy Halak legyen.

Teljesen fel voltam dobva, hogy megkapom a Halak babámat, megkönnyebbültem, hiszen annyira jól ismerem a Halakat, és azt, hogy mi mozgatja őket. Úgy éreztem, hogy csodálatos anyukája lehetek ennek a babának.

A második terhességet is sikerült úgy időzíteni, hogy a kistestvér is Halak csillagjegyű legyen, ám a harmadik terhességből 2015-ben már egy Bak kisfiú érkezett – egy olyan csillagjegy, amelyet nem feltétlenül szeretett volna az anya a családjában. De ha már így esett, nem szomorkodik miatta annyira: „Kutattam a lelkemben a sajnálat vagy a szomorúság bármely jelét, hogy Bak lett a kisfiam, de nincs ilyen érzés bennem. A fiam egy gyönyörű, okos és pimasz gyerek, a világért sem cserélném el.”

A pár negyedik gyermeke 2017-ben született – egy újabb Halak-baba, aki ugyanazon a napon született, mint az első gyermekük. Honigman elismeri, hogy a szülés időzítésének megtervezése nem mindig úgy működik, ahogyan azt szeretnénk – különösen, hogy a babáknak csak öt százaléka érkezik meg ténylegesen a kiírt időpontban.

„Még ha pontosan azt kapod is, amit kértél, lehet, hogy nem azt kapod, amit szeretnél – mondta. – A Halak babáimat kifejezetten úgy terveztem, hogy elkerüljem a Kos babákat. Vannak Kosok a barátaim között, de úgy éreztem, hogy nem lennék jó anyukája egy olyan nyughatatlan, aktív babának, mint egy Kos. Megkaptam a tökéletes Halak-babákat, de mindannyiuknak erős Kos hatás van a horoszkópjában, ami azt jelenti, hogy mind nyughatatlanok és aktívak, annak ellenére, hogy Halak.”

Via; Kiemelt kép: Unsplash

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top