nlc.hu
Család

Kondoros 2023 "szexfőváros"

A békési Kondoros lett az ország „szexfővárosa”

Az alföldi város a fülledt erotika új fellegvára.
pornót néz,

A Békés vármegyei Kondoros lett idén az ország szexfővárosa. A szexrandi.hu társkereső 2023-as összeállítása szerint tavaly nyár óta az alig ötezres alföldi város lakosai kerestek rá legtöbbször az erotikára, a szexre. A felmérésből az is kiderül, hogy a kondorosiak elsősorban a a leszbikus szex és hetero páros szex után kutakodtak elsősorban a neten. A Blikk utánajárt annak, mit gondolnak az ott élők arról, hogy „pornófőváros” lett a településük.

Mint kiderült, sokan meglepődtek azon, hogy a szomszédaik, a helybeli ismerőseik szexuális tartalmak keresésével kötik le magukat a neten. Már csak azért is, mert ugyan tényleg sok fiatal él a városban, ám a lakók fele nyugdíjas. „Nem gondoltam volna, hogy ez egy perverz város! Rengeteg szórakozási és sportolási lehetőség van itt, de ezek szerint a helyiek szívesen múlatják otthon is az időt” – nyilatkozta a bulvárlapnak egy helybéli.

Voltak olyan megszólalók, akik egyáltalán nem találták megtisztelőnek a „pornófőváros” címet.

A lista 2. helyén amúgy Gávevencsellő, míg a 3. helyen Demecser áll. Budapest ezúttal sem fért bele a top tízbe. 

Tavaly az első helyen egyébként a mindössze 1895 lakosú, Győr-Moson-Sopron megyei Farád végzett. Akkor a farádiakat mozgatták meg legjobban az erotikus tartalmak, ők kerestek rá legtöbben a „szex” szóra. Az első helyezetten kívül 2022-ben még Jászapáti és Jászkisér mutatta a legtöbb érdeklődést a felnőtt tartalmak iránt a kelet-magyarországi régióból. 

Kiemelt fotó: illusztráció, iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top