nlc.hu
Család

Carla Bellucci karácsonya

Karácsonykor kirakja otthonról gyerekeit Nagy-Britannia leggyűlöltebb nője

Carla már korábban magára haragította a briteket, amikor egy plasztikai műtét miatt hazudott, de most rátett egy lapáttal, hogy a pasijával karácsonyozhasson.

Carla Bellucci azt állítja magáról, hogy nem önző, bár a róla szóló híreket olvasva úgy tűnik, nem teljesen ismeri önmagát. A nő korábban fél Nagy-Britanniát magára haragította, amikor átverte az ottani társadalombiztosítást, hogy ingyenes legyen az orrplasztikája.

Nő a kanapén

Carla Bellucci a gyerekei nélkül karácsonyozik (Fotó: Profimédia)

De most emelte a tétet, ugyanis kiderült, hogy három gyermekét egy barátjukhoz adja le karácsonykor, hogy ő és újdonsült férje, Gio együtt bulizhassanak.

Ráadásul nem is kis buli lesz, Carla ugyanis 1000 fontot (445 ezer forintot) fizet egy szakácsnak, hogy szendvicsek, pezsgő és osztriga is legyen a karácsonyi menüben.

A nő a The Sunnak elmondta, hogy gyerekeivel már pár nappal karácsony előtt megajándékozzák egymást. „Soha nem akarom, hogy elveszítsük együtt ezeket a különleges pillanatokat, ezért lépést tartunk a hagyományokkal” – mondja a Carla, aki szerint a legtöbb család ilyenkor a tűzfej felett izzad vagy agyonkényeztetik a gyerekeket, miközben ezek kimerítő dolgok.

A szülők is megérdemelnek egy kis éndőt, ami nem a gyerekek körül forog, úgyhogy gondoskodom róla, hogy megkapjam.” Arról az ajándékról is igyekezett gondoskodni, amit Giótól kap, célozgatott a férfinak egy gyémántfülbevalóra, mondván, a férfi bajba kerül, ha mégsem az lesz a fa alatt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top