nlc.hu
Család

Cuki babakáoszt varázsolt a karácsonyi fotóira ez a család

Karácsonyi babakáosszal ünnepelt a vicces kedvű család

Jó pár éve kezdték, azóta hagyománnyá vált a karácsonyi káosz megörökítése.

A kisgyerekes szülők számára a karácsonyi készülődés, ha nem is rémálom, de embert próbáló feladat, az biztos. Ezt a hangulatot örökítette meg ünnepi családi fotóin az amerikai Jonathan és Jessica Stanley. 

A fiatal pár először 2014-ben határozott úgy, hogy a karácsonyi káoszt állítják az ilyenkor hagyományosan elkészülő, a családtagok számára szétküldött ünnepi fotók fókuszába. Az ötlet pedig annyira bevált, hogy azóta is minden évben kitalálnak pár vicces jelenetet, amely a gyerekek csínytevéseiről szól. 

Karácsonyi káosszal ünnepel ez a család

Képünk illusztráció (Fotó: Getty Images)

Amikor elkezdték, még csak kisfiuk, Jonathan és Nala nevű kutyájuk parádézott a fotókon, a család azóta kibővült a most hatéves Elijah-val és a kétéves Evelynnel. 

A kreatív szülők egy kis képszerkesztéssel is felturbózzák a képeket, hogy fokozzák a drámai hatást. 2015-ben például egy olyan fotó is készült, amelyen az látható, hogy az ifjabbik Jonathan és Elijah éppen láncfűrésszel vágják ki a családi ház előtt álló fenyőt, de természetesen ez csak vizuális trükk, a szülők nem őrültek meg, hogy a veszélyes szerszámot a pár éves csöppség kezébe adják. Ezeket a marketingesként dolgozó Jonathan készíti el, aki az elmúlt években komoly Photoshop-guruvá képezte magát. 

Az idei évben a léggömböké volt a főszerep, a legjobb képen az látszik, ahogy a három gyerek egy kis kerekes kocsin áll, amelyet lufik tucatjai emelnek épp a magasba. 

A család és a barátok mostanra már annyira megkedvelték a humoros fotókat, hogy alig várják a képek érkezését. Jonathan és Jessica minden fotóból 100 darabot készít, hogy senki se maradjon ki az ünnepi mókából.

A karácsonyi káosz képeiért kattints a Fox News cikkére!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top