nlc.hu
Család

Tóth Tímea anya lesz

Kisbabát vár az egykori válogatott kézilabdázó, Tóth Tímea

Örömhírről számolt be a Sport TV szakértője.

A kétszeres olimpikon kézilabdázót, Tóth Tímeát a közelmúltban két súlyos trauma is érte: 2019-ben elvesztette a 12 napos gyermekét, 2021-ben pedig mellrákot diagnosztizáltak nála. A Ferencváros és a válogatott korábbi kézilabdázója, a Sport TV szakértője túl van az embert próbáló időszakon, és büszkén mondta el, hogy hamarosan kisbabája születik. 

„Igen, ezt meg tudom erősíteni. Egészen pontosan 31 hetes várandós vagyok, úgyhogy már a vége felé tartok. Kislány lesz, ezt tudjuk már, és hogy március elején fog születni. Voltunk mindenféle vizsgálaton, minden rendben a kicsivel is, velem is. Nagyon várjuk már!” – nyilatkozta Tóth Tímea a Sportálnak. 

Tóth Tímea

Tóth Tímea (Fotó: Facebook/ Tóth Tímea)

Az olimpikon korábban elmondta, hogy nem volt könnyű megküzdenie az élet adta nehéz pillanatokkal. 

„A humor sokszor átlendített a holtponton. Kijelentettem, hogy soha nem fog kihullni a hajam. Talán ez a makacs küzdeni tudás is a sportolói múltamból ered. De mikor beletúrtam, és ott volt a kezemben a hajcsomó, akkor nem volt mese, leborotváltam a fejem. Szerencsére egész jó a fejformám, a kopaszság is jól állt, de nem vállaltam, hogy így mutatkozom a kamerák előtt. A tévések mondták, hogy nyugodtan vegyem le a turbánt, képernyőképes vagyok, de erre nem került sor. Később felvette velem a kapcsolatot egy beteg nő, elküldtem neki a turbánjaimat.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top