nlc.hu
Sztárok

Megszületett a kézilabdasztár gyermeke

Megszületett Tóth Tímea gyermeke, gyönyörű kislánynak adott életet

Rengeteg megpróbáltatás után, egészséges kislánynak adott életet Tóth Tímea, korábbi kézilabdázó.

Egészséges lánygyermeknek adott életet Tóth Tímea – derült ki a világbajnoki ezüst- és bronzérmes korábbi kézilabdázó szerdai Facebook-bejegyzéséből.

Tóth Tímea

Tóth Tímea öröme határtalan (Fotó: Facebook/ Tóth Tímea)

Mint már korábban írtunk róla, Tóth Tímea számos nehézséget élt át az elmúlt években. 2019-ben elveszítette a gyermekét, aki csupán 12 napot élt, majd 2021-ben mellrákot diagnosztizáltak nála.

„Rosszindulatú melldaganatot diagnosztizáltak nálam áprilisban, túl vagyok 2 műtéten és az elkövetkező időszakban kemoterápiás kezelést kapok 8-at. Holnap lesz a 2. kezelés. Amit tudnotok kell, jól vagyok és ezen a jövőben sem fogok változtatni. A kezelés utáni 48 óra rosszabb, de utána jól vagyok… Elkezdtem sportolni és egyre jobban tér vissza az erőm, ami szintén segít átvészelni a nehezebb napokat majd a jövőben is” – fogalmazta meg akkoriban a kézilabdázó. 

Új fejezet nyílik az életében

Most már azonban egy igazi örömhír kapcsán írhatunk a sportolónőről, aki ma már szakkommentátorkén tevékenykedik. Szerdán ugyanis életet adott kislányának, akiről egy édes fotót is megosztott közösségi oldalán. A pici egy pihe-puha rózsaszín takaróban látható a kiposztolt képen, miközben édesdeden alszik. 

Ma reggel 8.40-kor megérkeztem! 3 kg és 55 cm vagyok! Mindenki jól van, nagy a boldogság!

– írta bejegyzéséhez Tímea, majd millió puszit küldött mindenkinek, aki a bejegyzését olvassa. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top