nlc.hu
Család

Alekosz vallomása

Alekosz újrakezdené exével: „Ha visszajön hozzám, akkor elveszem feleségül”

Azóta sem talált hozzá hasonlót.

Alekosz mindig is úgy jellemezte magát, mint egy nagy nőfalót, aki tökéletesen ismeri az ellenkező nemet. Leginkább azzal szokott büszkélkedni, hogy rengeteg nő veszi körül, egyszerre több szeretőt tart, köztük egy grófnét is. 

Alekosz

Fotó: Schumy Csaba

Tavaly az ország is megismerhette egyik kedvesét, Varsányi Rékát, akivel az Ázsia Expresszben indultak együtt, majd után Réka dobta az egykori villalakót, amitől teljesen kivirágzott. A botrányhős a műsorban megszenvedte Réka távolságtartását, utána állította, egyáltalán nem érdekli a hölgy. Ám van egy exbarátnője, aki a mai napig mély nyomott hagyott benne. Anettről a Borsnak mesélt Alekosz. 

„Mindig húsvét közeledtével emlékszek vissza Anettre. A stílusa nagyon különleges volt, igazán megnyerő személyiség volt. Nagyon házias volt, jól főzött. Egy igazi életrevaló, tűzrőlpattant, stílusos hölgy volt, akivel csak büszkélkedni tud az ember – magyarázta Alekosz, aki hozzátette, még édesapja is hiányolja exét, akivel három évig voltak együtt. – Amikor leülünk apámmal beszélgetni, mint férfi a férfival egy rangos ital társaságában, akkor mindig szóba kerül Anett. Bár apám eddig az összes páromat szerette, de mégis Anett a téma negyedóra után.”

Mint mondja, a mai napig reménykedve várja, hátha visszatér hozzá. 

Anettnek mondhatni én aktiváltam a nőiességét a kapcsolatunk alatt, és ő úgy döntött, hogy megmutatja ezt a nagyvilágnak. Utolsó találkozásunk egy éve volt egy boltban. Odamentem hozzá és elmondtam neki, ha visszajön hozzám, akkor elveszem feleségül, de erre ő megmutatta a kezét, amin egy eljegyzési gyűrű volt. Azóta reménykedem, várom az üzenetét, de csak a kiábrándultság fogad, amikor látom, hogy nem ő keresett. Azóta hasonló stílusú nőt keresek, mint ő, de nem találok.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top