Egészség

Felejtse el a gyomorégést!

Ismeri azt az alattomos, hirtelen jelentkező, égő és szorító érzést, amikor nemsokkal étkezés után támad a gyomorégés? Most egy vény nélkül kapható gyógyszer segíthet kényelmesen megszabadulni tőle.

A gyomorégés népbetegség.

Magyarországon a statisztikák szerint az emberek 45%-a találkozott már a reflux tüneteivel, melyek közül a leggyakoribb a gyomorégés.

Felejtse el a gyomorégést!

 

A gyomorégés és a stressz.

Felejtse el a gyomorégést!A gyomorégés egyik kiváltó okát az életmódunkban kell keresni. A mindennapi rohanás, idegeskedés, az állandó stressz egyik következménye a gyomorégés.

Ráadásul, akinek stresszes a munkája, annak rendszerint a táplálkozási szokásai sem a legegészségesebbek: hirtelen bekapkodott ételek, többnyire gyorsétkezdéből vagy félkész ételkészítményekből, sok kávé, esténként pedig szénhidrát, esetleg alkohol.
Még a legegészségesebb ember emésztőrendszerét is próbára teszi az ilyen életmód.

 

Új vény nélküli lehetőség.

Felejtse el a gyomorégést!A legtöbben, akik a gyomorégéstől szenvednek, savlekötő gyógyszerekkel – antacidumok – kezelik a tüneteiket. A savlekötők használata akkor hatásos, ha a gyomorégés tünetei csak ritkán jelentkeznek, nem gyakrabban, mint heti egy alkalommal. A rendszeres reflux tüneteket produkáló betegeknél a savlekötők hosszú távon serkenthetik a gyomorsav termelődést, hiszen a szervezet pótolni igyekszik a semlegesített gyomorsavat.

Egy új, recept nélkül kapható gyógyszer, a Pantoloc Control teljesen más megközelítéssel szünteti meg a gyakori gyomorégéses tüneteket.

Nem köti meg a gyomorsavat, hanem gátolja a gyomorsav termelődést, így a forrásánál szünteti meg a problémát.
Ezzel a kezeléssel a gyakori, visszatérő tünetek is enyhíthetők és megszüntethetők.

A Pantoloc Control adagolása egyszerű és kényelmes. Mindössze napi egyetlen tabletta bevétele akár 24 órán keresztül csökkenti a gyomorsav termelődést, így egész nap és egész éjszaka megszabadulhat a kínzó gyomorégéstől.

Felejtse el a gyomorégést!

 

 

www.pantoloc-control.hu

————————————————————————————————————————————

 

 

 

A kockázatokról és mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

 

 

 

 

 

Novartis Hungária Kft. Consumer Health, 1114 Budapest, Bartók Béla út 43-47. · Tel: 457-6656, 457-6678 · www.novartis.hu · E-mail: infoch.hungary@novartis.com
Pantoloc Control 20 mg gyomornedv-ellenálló tabletta. Pantoprazol hatóanyagú, vény nélkül kapható gyógyszer.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top