Egészség

Fogyási praktikák ásványvízzel

A sztároknál működik, nálad nem? Ha sokfajta diétát kipróbáltál már, de egyik sem volt az igazi, olvasd el egyszerű tippjeinket, amelyek könnyen beiktathatók a hétköznapokba és még csak éhezned sem kell.

Az, hogy a víz mennyire egészséges és mennyire fontos szervezetünknek, vitathatatlan. Testünk több mint 60 százalékát alkotja víz, tehát egész egyszerűen szükségünk van rá, nemcsak a szomjoltás és hidratálás miatt, hanem magához az élethez. Sokaknak jelent azonban problémát a napi folyadékbevitel megfelelő mennyiségének biztosítása. Számos ötlet létezik az ivás ösztönzésére, talán ha az alakunkról és a szépségünkről van szó, jobban kötélnek állunk.

Fogyási praktikák ásványvízzelRáadásul a következő praktikák mindenféle koplalás és nehézség nélkül tarthatók: nem kell más hozzájuk, mint hogy kéznél legyen egy üveg ásványvíz/forrásvíz!

  1. Kezd a reggelt egy pohár forrásvízzel és csak ezután állj neki reggelizni. Átmossa a szervezeted és csillapítja az éhséget.
  2. Minden étkezés előtt igyál meg két pohárral az egészséges nedűből, így elkerülheted, hogy egy tízfogásos ebédet pakolj magadba. Egy kutatás szerint ha a fogyókúrázók a napi három főétkezés előtt megisznak két pohár vizet, akkor egy hét alatt átlagosan 2,3 kilogramm súlyfeleslegtől szabadulhatnak meg könnyedén.
  3. Alkalmazd nagyanyáink praktikáját. Bár a módszert tudományosan még senki sem támasztotta alá, nagyanyáink esküsznek rá: egy pohár ásványvízbe/forrásvízbe tegyél egy evőkanál almaecetet és egy kiskanál mézet. Keverd össze, majd minden étkezés előtt igyál meg belőle egy pohárral. Valamit valamiért: az íze talán nem a legjobb, de az eredmény mindenért kárpótolni fog. Zsírégető hatásának köszönhetően ugyanis gyorsan eltűnnek majd a zsírpárnák rólad és ismered a mondást:
    a szépségért meg kell szenvedni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top