Egészség

Támogasd szervezeted!

Az emberek többsége egyre inkább ráébred arra, hogy tennie kell egészsége érdekében, hiszen egészségünk minket szolgál és csakis egy van belőle, így szervezetünktől nem csak elvenni kell, hanem adni is.

Ezért – jobb esetben – odafigyelünk az egészséges étkezésre, hogy kordában tartsuk testsúlyunkat és ne terheljük szervezetünket a plusz kilók cipelésével, valamint igyekszünk a mindennapjainkba becsempészni a testmozgást, hogy fittek legyünk. Próbálunk nyugodt és kiegyensúlyozott életet élni, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben, de ez sokszor nem olyan könnyű, mivel a környezeti stressz is hatással van ránk, amit elég nehéz kizárni az életünkből.

Támogasd szervezeted!

De mi is a környezeti stressz?

Szervezetünk a megfelelő környezeti körülmények közt ideálisan működik, viszont az optimálisnál rosszabb környezeti feltételek krónikus stresszhatást okoznak. A krónikus stressz negatívan hathat az étvágyunkra, , valamint szervezetünk fertőző betegségek elleni védekezőképességére, , ami további betegségekhez vezethet.

 

Miket nevezünk környezeti stresszforrásoknak?

  • a zajt
  • a légszennyezést
  • a zsúfoltságot
  • a hőmérsékletet
  • a megvilágítást
  • a napsugárzást, stb…

Ezek azok a tényezők, amik ellen nem elég az akaratunk , hiszen akármennyire is szeretnénk, nehéz kivédeni az elvékonyodott ózon okozta káros hatásokat vagy éppen a szmogot, ami az utcákon kering. A környezeti stressz nagyon leterheli szervezetünket, szív- és érrendszeri betegségünk, infarktusunk, lelki problémáink is lehetnek általa, de akár pánikbetegséget is válthat ki.

 

Mit tehetünk ellene?

Támogasd szervezeted!Kimutatott tény, hogy az egészséges életmódot folytató emberek szervezete ellenállóbb a környezet okozta negatív hatásokkal szemben, valamint a megbetegedéseket is könnyebben elkerülik, mivel a rendszeres testmozgással és vitamin, ásványi anyag bevitellel támogatják szervezetüket, ami által az immunrendszerük erősebb lesz.

Persze nem elég több zöldséget, gyümölcsöt fogyasztani.  A megfelelő vitaminpótlásról jó, ha más módon is gondoskodunk,  hiszen a mai, rohanó világban nagyon nehéz kizárólag étkezéssel biztosítani szervezetünk számára a szükséges vitamin-, ásványi anyag mennyiséget..

A Centrum A-tól Z-ig Luteinnel megszüntetni ugyan nem tudja a környezeti stressz okozta hatásokat, de a benne található antioxidáns komplexnek köszönhetően a szervezet sikeresen veheti fel a harcot velük szemben.

 

Emellett minden vitamint, fontos ásványi anyagot, létfontosságú nyomelemet is tartalmaz. A Centrum a szervezetünkkel együttműködve egészíti ki a vitamin- és ásványi anyag bevitelt, mert még az étrendjükre különös figyelmet fordító embereknél is előfordulhat, hogy bizonyos tápanyagok bevitele nem kielégítő.

 

étrend-kiegészítő
étrend-kiegészítő

 

További információk!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top