Egészség

Tanácsadó Szolgálat – ingyenes segítség rákbetegeknek

Amikor valakiről kiderül, hogy daganatos beteg, az első reakciója általában a teljes lelki elbizonytalanodás. Sokat jelent ilyenkor, ha az érintettnek nem egyedül kell megbirkóznia ezzel a teherrel, hiszen mellette vannak a családtagok, barátok és kollégák. A gyógyulásig hosszú az út, mely során a betegekben és a hozzátartozókban számos kérdés merülhet fel. Sokszor nem tudjuk, hogy ezekkel a kérdésekkel hova forduljunk. Az ingyenes Tanácsadó Szolgálat ebben kíván segítséget nyújtani.

Dr. Kulcsár Gyula
Dr. Kulcsár Gyula

Elmondható, hogy a rákos betegek egészségügyi ellátásában a figyelem a rák leghatásosabbnak ismert kezelési módjaira (műtét, gyógyszer, sugárterápia stb.) koncentrálódik, esetenként sajnos nem jut elég idő a szükséges kezelésekhez, beavatkozásokhoz kapcsolódó félelmek megbeszélésére, feldolgozására, hiányosnak tűnhet a rehabilitáció, a kiegészítő terápiás lehetőségek alkalmazása, valamint az egészségeseket érintő prevenció. Ezt az űrt  igyekszik betölteni a Tanácsadó Szolgálat, mely lehetőséget kínál arra, hogy a betegek orvos, gyógyszerész vagy mentálhigiénés szakemberrel telefonon, illetve személyesen, ingyenesen konzultáljanak. A szakemberek pszichés támogatással, életmód- és kiegészítő terápiás tanácsokkal segítik a rákos betegeket életminőségük javításában és a gyógykezelések mellékhatásainak csökkentésében. Nemcsak a  páciensek, hanem a hozzátartozók tájékoztatása is kiemelten fontos, így a Tanácsadó Szolgálat szakemberei szívesen állnak a családtagok rendelkezésére is.

Minden már kialakult betegség esetében döntő a megfelelő kezelés, előtte viszont a megelőzés játssza a legfontosabb szerepet. Így a szolgálat szakértői örömmel fogadják a megelőzés iránt érdeklődők telefonhívásait is.

A Tanácsadó Szolgálat az érdeklődőknek segítséget nyújt a kiegészítő terápiaként alkalmazható Aktív Ráksejtpusztító Keverékkel kapcsolatban is, mely fokozhatja a szervezet Természetes Tumorellenes Védelmét. A daganatos betegeknek szánt, tabletta és italpor formájában is kapható tápszer Dr. Kulcsár Gyula nevéhez kötődik. Kutatása alapja az volt, hogy a daganatsejtek a normál sejtekhez képest szabálytalanul táplálkoznak és felhalmozzák a keringésben lévő kismolekulákat. Ezáltal a szervezetben található, együttesen ráksejtpusztító hatással rendelkező molekulák is  bejutnak a daganatos sejtekbe, ezzel azok programozott halálát, apoptózisát okozva. A felfedezés gyógyászati jelentősége, hogy a Természetes Tumorellenes Védelem saját anyagait – az ún. Aktív Ráksejtpusztító Keveréket – kívülről, nagy mennyiségben a szervezetbe juttatva, több ráksejt pusztítható el, ezáltal a szervezet saját védelmi rendszerének a teljesítőképessége növelhető meg.

A szakemberek tanácsot adnak azzal kapcsolatban, hogy mi a készítményekből – amelyek a hagyományos onkológiai kezelések megkezdése előtt, mellett és után is alkalmazhatók – az egyénre szabott optimális dózis. A betegek az életmód-tanácsadás, a táplálkozási javaslatok és a pszichés gondozás mellett elméleti és gyakorlati információkat is kapnak. A személyes konzultációra előzetes időpont-egyeztetés szükséges. A betegek mindenképpen vigyék magukkal leleteiket, hiszen ezek fényében a tanácsadás hatékonyabb.

 

További információ: http://www.kulcsargyula.hu/

 

A Tanácsadó Szolgálat címe: 1074 Budapest Dohány utca 46.

A Tanácsadó Szolgálat telefonszáma: +36 1 3212111

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top