Egészség

Ilyen bombázó a legszexisebb 42 éves, Sofia Vergara

Az édességimádó Sofia Vergara speciális edzésprogramot is bevetett a fölös kilók ellen.

Bár Sofia Vergarának tökéletes az alakja, rajong az édességért. A Modern család című sorozat sztárja – aki mellesleg a legjobban fizetett tévés színésznő – még azt is fontolgatta, hogy hipnózis segítségével próbálja leküzdeni az édesség iránti vonzalmát, de végül egy speciális edzésprogramba kezdett. Mindig csak a gond, meg a baj…

Egy spéci kondigépet használ, amin pilates-szerű gyakorlatokat végez. “Egyáltalán nem szeretek edzeni, de a változás, amit észrevettem a testemen, nagyon tetszik” – nyilatkozta az amerikai Shape-nek az edzésformáról.

Bár a 42 éves Sofiának sosem volt problémája az alakjával, a 40. születésnapja fordulópontot jelentett számára. Akkor fogalmazódott meg benne, hogy ideje tenni valamit azért, hogy fitt maradjon. Vergarát – aki korábban mindig halogatta a sportolást – kollégája Julie Bowen inspirálta, aki már kora reggel futni megy. Vergaránál azonban, rossz térdei miatt, nem jöhetett szóba a futás.

A sztár az étkezésére is ügyel. Ha mégis elcsábul, és sok édességet eszik, akkor másnap még keményebben kell edzenie. Ezért a mottója: “Nincs fájdalom, nincs torta!”

Ilyen bombázó a legszexisebb 42 éves Sofia Vergara

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top