Egészség

Bűnözőt uszított rá a gázművek

Egy angol nőt hosszú ideig bántalmazott az élettársa, míg végül sikerült három gyermekével elmenekülnie a szörnyeteg karmai közül. De senki nem számított a brit gázművekre.

A Monokli rovatunkba illő rémtörténet szerint a háromgyerekes angol nőt korábbi élettársa megerőszakolta, ezért gyerekeivel együtt titokban elköltözött. A British Gas azonban a nő régi címére postázta az új címére szóló szerződést, ilyenformán tálcán kínálva a meglehetősen érzékeny adatokat a bántalmazónak.

Bűnözőt uszított rá a gázművek

Brit Gáz: ahol tudtak, segítettek

Annak meg persze több sem kellett, megjelent a nő új címén, alaposan elverte szegényt, majd biztos, ami biztos alapon életveszélyesen meg is fenyegette, arra az esetre, ha valakinek szólna a szemétségéről. A család most egy hotelben bujkál, miközben Essex megye rendőrsége bántalmazás miatt nyomoz, mert a nemi erőszak érthető módon tanú nélkül esett. A hölgy pedig a Sun bulvárlapnak panaszolta be a British Gast a cég baklövése miatt. A gázművek most szóvivője útján kért bocsánatot, egyben felajánlva társaságuk segítségét is a bántalmazott asszonynak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top