Egészség

Taylor Swift találkozott kis rajongójával, aki nemsokára teljesen elveszíti a hallását

Az ausztrál lány tudja, hogy egy napon teljesen elveszíti majd hallását, de előtte még meghallgathatta élőben kedvenc énekesnőjét.

Taylor Swift tényleg odafigyel rajongóira: nem felejtette el megköszönni ezt a csodaszép kardigánt sem, egy rákbeteg rajongója álmát is valóra váltotta, sőt még a leglelkesebb kis rajongójával is együtt rázta!

Ezúttal is egy rajongónak próbált örömöt szerezni egy különleges meglepetéssel. Az ausztrál Jorja Hope már biztosan tudja, hogy egy napon teljesen elveszíti majd hallását. A fiatal lány hihetetlenül szomorú volt, hogy egy napon nem hallgathatja már kedvence dalait, de előtte még kapott egy igazán szuper meglepetést testvérétől.

Taylor Swift találkozott kis rajongójával, aki nem sokára teljesen elveszíti hallását

Jorja testvére egy Facebook-csoport segítségével próbálta magára vonni Taylor Swift figyelmét, és sok erőfeszítése nem maradt hiábavaló. Jorja nemcsak eljuthatott Taylor koncertjére, hogy élőben hallgathassa meg kedvenc énekesnője dalait, de még személyesen is találkozhatott ikonjával.

Forrás: Mashable

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top