Egészség

Ezekkel az ételekkel méregteleníts

Olykor testünknek is szüksége van rá, hogy megszabaduljon a felesleges méreganyagoktól és új erőre kapva álljon vissza a mókuskerékre. Ezekkel lehet gyorsan és hatékonyan méregteleníteni.

1. Mandula a májnak

A téli időszak végén könnyen meglehet, hogy a kelleténél zsírosabbra hízott a májunk. Szerencsére elég egy marék mandula minden nap, hogy javítsunk ezen a helyzeten. Az E-vitaminban gazdag mandula nemcsak szépen helyrerakja a megfáradt májat, de állítólag még a májrák kockázatát is jelentősen csökkenti.

2. Fehér tea a pocak ellen

A fehér tea fokozza a zsírbontást és javítja az anyagcserét, szóval ez kimondottan jó méregtelenítő választás lehet, ha a megtisztulás mellett egy kis fogyásra is vágyunk.

Ezekkel az ételekkel méregteleníts

3. Másnaposságra spárga

Ha kicsit túl sok volt a görbe estéből, és már tényleg lelkiismeret-furdalásunk van a sok alkohol miatt, amivel mérgeztük magunkat, zsíros ételek és hideg uborkalevesek helyett próbálkozzunk inkább egy kis spárgával. Az aminosavakkal és ásványi anyagokkal teli spárga kiűzi az összes koktélok lerakta mérget.

Forrás: EatThis

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top