Egészség

Ferrari-matricákat kért a koporsójára, elvitték száguldozni egy igazival

Valóra vált a nagybeteg kisfiú álma.

Leukémiával diagnosztizálták a 11 éves Caleb Hammondot tavaly, az utóbbi időben azonban hatástalannak bizonyult mindenféle kezelés, a rákbetegsége pedig végstádiumúvá vált, így a tini és családja úgy döntött, igyekeznek kiélvezni a még hátralevő időt.

Miután kiderült, hogy gyógyíthatatlan a betegsége, Caleb arra kérte a netezőket, hogy küldjenek neki Ferrari-matricákat a koporsójára. Megható története a Fort Lauderdale-i Ferrari-autókereskedés tulajdonosának a fülébe is eljutott. Garrett Hayim elhatározta, hogy lehetőséget biztosít az autóverseny-rajongó tininek arra, hogy kipróbálhasson egy 3 millió dolláros Ferrarit.

Forrás: 7 News

Küldött egy versenyautót autóversenyzőstül és autóversenyzős ruhástól Dél-Floridából az Iowa Speedway versenypályára, ahol Caleb ki szerette volna próbálni a 325 km/órás ferraris száguldást. „A vontatókocsit, a kamiont és a versenyautókat egytől egyig Iowába küldtem, hogy emlékezetessé tegyük a napját: neki még inkább élvezni kell minden napot, mert minden pillanat számít, sokkal jobban, mint nekünk” – mondta Garrett.

A rákbeteg tini ezt a különleges napot egy autóversenyzővel töltötte, száguldoztak körbe-körbe a versenypályán, és nagyon élvezte.

Azt hiszem, jól döntött, hogy azt választotta: éljen, amíg tud, és azt csinálhassa, amit szeret a még hátralevő időben, ahelyett, hogy egy kórházi ágyon feküdne” – mondta meghatódva az apja, John Hammond.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top