Egészség

Odavan az internet a 13 éves fiú hétköznapi hőstettétől – videó

Igazi helyi hőssé, valódi példaképpé vált egy pillanat alatt a 13 éves Jordan Glover-Ingram, aki esernyővel sietett egyik szomszédja segítségére, hogy az idős férfi ne ázzon bőrig, míg hazaért.

Jordan Glover-Ingram 13 éves szüleivel New Yorkban, Brooklynban él. Bár egyedül nem hagyhatja el a házat, édesanyja egy esős napon mégis arra lett figyelmes, hogy a fiú egy esernyővel a kezében kirohan a házból. Utána is ment, hogy felelősségre vonja, ekkor látta meg, hogy Jordan idős szomszédjuk, Mr. Robinson segítéségre siet. „Lefutottam a lépcsőn, és azt mondtam:  várj egy percet, hová mégy? És látom, hogy az esernyőt az idős Mr. Robinson feje fölé tartja” – mesélte a fiú édesanyja.

A büszke anya saját bevallása szerint csak azért vette fel a megható jelenetet, hogy férjének megmutathassa, mennyire jólelkű a fiúk, ám néhány nap elteltével feltöltötte a Facebookra is. Ekkor robbant a virálbomba, több mint 4 millióan látták a videót, több mint 10 ezer pozitív hozzászólás érkezett rá.

„Engem is úgy neveltek a szüleim, hogy mindig kedvesnek kell lennünk másokkal, és én is így nevelem a gyerekeimet” – mondta Ingram, Jordan édesanyja.

A nő azt reméli, hogy a videó pozitív üzenete ragadós lesz, elterjedhet, és hasonló jótetteket eredményezhet.

Yahoo

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top