Egészség

Egy fotó láttán 2 millió forintot költött magára

Egy fotó ébresztette rá, hogy mennyire csálén áll az egyik metszőfoga, és helyre akarta állítani az önbizalmát.

Fotó: Yahoo Lifestyle

Egy ejtőernyőzés közben készült fotó miatt az összes megtakarítását arra költötte a Yahoo Lifestyle egyik szerkesztője, hogy megcsináltassa a ferde fogát.

Rebekah Scanlan egyik felső metszőfoga a húszas évei elején kezdett elferdülni, sokáig azonban nem zavarta túlságosan. Aztán meglátta magát egy olyan szögből, ahogy korábban nem, és a csálé fog miatt kezdte elveszíteni a magabiztosságát.

Ráadásul újságíróként gyakran találkozik tökéletesen kinéző sztárokkal, fotók, videók készülnek róla, ami csak tovább rombolta az önbizalmát. Egy vidám, felszabadult, mosolygós nőnek tartja magát, de kezdte kellemetlenül érezni magát a kócos fogsora miatt.

Ezért úgy döntött, hogy megcsináltatja a ferde fogat. A kezelés 23 három hétig tart, és utána még fél évig fogszabályzót kell hordania. A változás viszont már most, 12 hét után is látványos. Nemcsak a mosolyában, hanem az önbizalmában is.

12 hét után, a kezelés felénél így néz ki, már sokkal magabiztosabb (Fotó: Yahoo Lifestyle)

A beavatkozás fájdalommal járt, nem ehet akármit, de már most úgy érzi, hogy megérte. Annak ellenére, hogy a kezelésre költötte az összes megtakarított pénzét, 9 ezer ausztrál dollárt, csaknem 2 millió forintot.

(Yahoo Lifestyle)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top