Egészség

Először Magyarországon! (x)

Akár csillagfényben is tökéletes látásélmény az új Sasszem FEMTO SMART kezeléssel

Tökéletes éles látás élményére vágysz szemüveg és kontaktlencse nélkül? A megoldás: Sasszem FEMTO SMART.  Az új, Magyarországon csak a Sasszemklinikán elérhető lézeres szemműtét során a világ egyik legpontosabb mérőműszere, a Schwind Peramis méri fel szemed fénytörési hibáit, majd a vele összehangoltan működő Schwind Amaris 5 dimenziós lézer végzi el a korrekciót. Mindez jobb látásélménnyel ajándékoz meg minden körülmények között.

Tény, hogy a szemüveg és a kontaktlencse sok kényelmetlenséget okozhat számodra a mindennapokban. Körülményes megóvni, tisztítani, tárolni vagy pótolni őket. Az új Sasszem FEMTO SMART kezelés nemcsak abban segít, hogy eldobd a szemüveget, kontaktlencsét, hanem akár 100% feletti látásélességet biztosít.

Egyedi szem egyedi tulajdonságokkal

Minden szem egyedi – szemünk felszíne egyenetlen, akár egy domborzati térkép

Pillantásod, legyen átható, kacér vagy szerelmes, senki máséhoz sem hasonlítható. De azt tudtad, hogy szaruhártyád felszínének mintázata is egyedi, akár egy domborzati térkép? Az egyéni fénytörési hibákról szemed úgynevezett törőközegeinek, főként a szaruhártyának eltérései tehetnek. A dioptria értéke is más lehet szemed egyes részein. Ha -3-as dioptriád van, elképzelhető, hogy a szaruhártya középső részén mért dioptria csak -2,8, míg a szélek felé haladva -3,2 dioptria. Ezért a szem vizsgálata a legmodernebb technológiát igényli. A jó látás eléréséhez elengedhetetlen a lézeres szemműtét személyre szabott megtervezése.

Eljött az űrkorszak a fénytörési hibák mérésében és korrekciójában

A fénytörési hibák pontos mérése az egyéni sajátosságok miatt nagy kihívás. Szemed domborzati viszonyainak alapos feltérképezéséhez a műholdképek részletgazdagsága szükséges.


Épp erre a példátlan precizitásra képes a SCHWIND PERAMIS, a legkorszerűbb hullámfront- és topográfiás mérőeszköz:

·         pontossága a hagyományos szemészeti mérőeszközök 3-6-szorosa,

·         másodpercenként 33 képet készít,

·         nagy felbontású hullámfrontos szenzora 45 000 ponton méri be a szem fénytörési hibáit.

Úgy pásztáz, akár egy műhold: pontosan, érintés nélkül térképezi fel a szaruhártya egyenetlenségeit.

Nincs fájdalom, 1 nap pihenés után újra aktív lehetsz

A Sasszem FEMTO SMART kezelés a többi Sasszem lézerkezeléshez® hasonlóan egy alkalmassági vizsgálattal kezdődik, amely annyiban tér el a szokásostól, hogy kiegészül a SCHWIND PERAMIS mérőeszköz által végzett hullámfront- és topográfiás méréssel.

Schwind Peramis – a világ egyik legfejlettebb hullámfront- és topográfiás mérőműszere

A vizsgálat során elkészített kezelési terv és több tízezer adat alapján a kétlézeres kezelés első fázisában a FEMTO lézer egy lebenyt alakít ki, majd a SCHWIND AMARIS 5 dimenziós lézer elvégzi a szaruhártya precíz korrekcióját a kezelési terv alapján. Mivel a lézer és a mérőműszer összehangoltan működik, a biztonság és a pontosság garantált.

A műtétet követő 1 napos pihenés után már autót vezethetsz, dolgozhatsz, 3 nap múlva kerékpározhatsz is. A vizes élményekkel, wellnesszel 4-6 hetet várnod kell.

Válaszd a legnagyobb hazai szemészeti lézerklinikát!

A Sasszemklinika a legtapasztaltabb hazai szemészeti lézerklinika, a Sasszem lézerkezelésből® az elmúlt 22 évben több mint 100 000-et végeztek. A lézeres szemműtéteket személyre szabott pontossággal forradalmasító Sasszem FEMTO SMART kezeléssel még tovább léptek a technológiában, hiszen ehhez hasonlóan komplex, kétlézeres technológián alapuló látásjavító műtét Európában eddig csak Londonban volt érhető.

Szeretnél 100% feletti látásélességet és jobb látásélményt mindig, minden körülmények között, akár a hangulatos esti sétákon, szürkületben is?

Jelentkezz be az alkalmassági vizsgálatra  a Sasszemklinika oldalán: sasszemklinika.hu!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top