Egészség

Szíven szúrta magát egy 17 éves diák

Egyelőre nem tudni, miért lett öngyilkos.

Öngyilkos lett egy 17 éves diák az egyik csíkszeredai bentlakásban – írja a szekelyhon.ro. A 12. osztályos fiú a mellkasa bal oldalán, a szíve tájékán szúrta meg magát, mire rátaláltak a kollégiumi tanulószobában a földön, és kihívták a mentőket, már halott volt.

A gimnázium igazgatója szerint a fiú egy Bákó megyei faluból érkezett, introvertált, nagyon jóindulatú gyerek volt, ám az utóbbi időben osztályfőnöke észrevette, hogy megváltozott a viselkedése, ezért a gyermek anyjával együtt úgy döntöttek, hogy pszichopedagógiai tanácsadóhoz viszik. Kiderült, hogy némi beilleszkedési problémával küzdött, és félelmei is voltak az érettségivel kapcsolatban, ám az igazgató szerint ezek nem voltak olyan súlyosak, hogy ne lehetett volna megoldani őket.

A Hargita Megyei Rendőr-főkapitányság gondatlanságból elkövetett emberölés gyanújával indított eljárást.

Ha valaki a környezetedben krízishelyzetben van, hívd a 116-123-as ingyenes lelkielsősegély-számot! Ha te érzed úgy, hogy összecsaptak a fejed felett a hullámok, bátran hívd őket!

Kiemelt kép: illusztráció, iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top