Egészség

Ha már kifogytál az ötletekből: itt a profi segítség az otthoni „gyerekkifárasztó” tornaórához

Itt a vérfrissítés: újabb tippek és trükkök érkeztek az otthoni játékos mozgáshoz, hogy remélhetőleg az utolsó karantén heteket is túléljük egy nagy végső hajrával. Ehhez most egy új, szuper online tornaórákat tartalmazó videós programot ajánlunk.
Újabb tippekkel segítenek a karanténban lemozgatni a gyerekeket

A Ferrero cégcsoport Kinder Joy of Moving – A mozgás öröme programja, amely „békeidőben” 64 magyar iskola diákjainak aktív, rendszeres testedzése, egyben sportversenye, már nyolcadik alkalommal ösztönzi rendszeres testmozgásra a kisiskolásokat. Ezúttal rendhagyó, otthoni karantén kiadásban. A program lényege, hogy erre a honlapra kattintva egyszerű, kreatív, otthon is végezhető játékos gyakorlatokat tartalmazó videókat találunk.

A kisiskolásoknak és szüleiknek, továbbá a pedagógusoknak szóló programot, az online tornaórák anyagát azért is érdemes kipróbálni, mert heti rendszerességgel online megjelenő gyakorlatokat a gyerekek önállóan is elvégezhetik, de az egész család is bekapcsolódhat a zömmel ügyességi és mozgáskoordinációt fejlesztő mozgásos játékokba.

Még több karanténtipp és segítség az nlc.-n: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top