Egészség

Ha csökken az ösztrogén, irány a mosdó? (x)

Természetes segítség a változókori hólyaghurut tüneteinek enyhítésére.

Ha csökken az ösztrogén, irány a mosdó? (x)
Az irodában, ahol dolgozom fiatalabb kollégáimtól folyton ezt hallom: „Juli, én is így akarok kinézni 50 felett”! Büszke vagyok, hogy nálam a bűvös ösztrogén még tartja a szintet, de tudom, hogy már sajnos csak „külsőleg”.

A folyamatos rohangálásomat a mosdóba egy ideig a sok kávénak, majd a hidegnek tudtam be, de rá kellett döbbennem arra, hogy a baktériumtámadás miatt évente többször is visszatérő „felfázásom”, avagy húgyúti gyulladásom valódi oka az ételkoromban keresendő. A változókorban bekövetkező hormonális változások miatt csökken szervezetben a női ösztrogén hormon szintje, és ennek következtében a húgyutak hámja is védtelenebb a fertőzésekkel szemben. 

Felfázásom egy részről rendkívül kínos – felpattanok megbeszélés közben és rohanok a mosdóba -, emellett még csípő, szúró érzéssel is jár!

Kedvenc kolléganőm, látva megpróbáltatásaimat, egy doboz Canephron®-nal ajándékozott meg: „Juli, próbáld ki, ez egy növényi hatóanyagokat tartalmazó gyógyszer, ami támogatja a terápiát a húgyúti gyulladások enyhe eseteiben, és még recept sem kell hozzá”! Kipróbáltam, azóta a Canephron®-t mindig magamnál hordom, és már az első, apró gyanújeltől alkalmazom!

Természetes hatóanyagok, komplex segítség.

A Canephron® bevont tabletta olyan gyógyszer, amelyben 3 gyógynövény biztosítja a támogató, kiegészítő terápiát a vese és a húgyutak gyulladásos megbetegedéseinek enyhe eseteiben, illetve vesehomok képződésének megelőzésére.Természetesen, szabadon, együtt.

Tudj meg többet  www.schwabe.hu

Hagyományos növényi gyógyszer. A javallatokra való alkalmazása a régóta fennálló használaton alapul.

A kockázatokról és a mellékhatásokról

olvassa el a betegtájékoztatót,

vagy kérdezze meg kezelőorvosát,

gyógyszerészét!

 

S-105-canephron-PR cikk-2020-jun

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top