nlc.hu
Egészség

Cseh László otthagyta az úszó ob-t

Cseh László otthagyta az úszó ob-t, megszólalt az edzője

Cseh László visszalépett a döntőktől az úszók országos bajnokságán, és hazautazott Kaposvárról.
Cseh László

Cseh László teljes erőbedobással készült az úszók Kaposváron megrendezett olimpiai kvalifikációs országos bajnokságára, de nem tudta hozni az általa elvárt szintet. A középdöntőkben még elindult, majd miután egyik számban sem került a legjobbak közé, visszalépett a döntőktől, összecsomagolt, és hazautazott – írja a Blikk.

A kétszeres világbajnok, olimpiai ezüst- és bronzérmes úszó edzője, Plagányi Zsolt azt mondta, Laci motivált volt, nagyon szeretett volna jól teljesíteni, de nem bírta az ebben az évben rá nehezedő nyomást, ezért döntött úgy, hogy hazautazik.

„Édesapja elvesztését és az olimpiai halasztást is nehezen dolgozta fel, emellett más, magánjellegű problémák is nehezítik az életét. A folytatásról még nem beszéltünk, de abban biztos vagyok, addig úszik, amíg úgy érzi, nem teher számára. Le fogunk ülni, hogy alaposan átrágjuk a lehetőségeket”

– mondta Cseh László trénere.

Cseh László néhány nappal ezelőtt beszélt arról a Nemzeti Sportnak, miért lesz számára fontos az országos bajnokság: „Az lenne a lényeg, hogy meglássam, megy-e az úszás, hogy haladok, hogy bírom az egyes távokat. Ha kedvetlenség lenne bennem, nem csinálnám. Szeretek úszni – továbbra is. Akadnak nehézségeim nekem is, de ki mutassa meg, hogy nem szabad egyből odadobni mindent, sohasem szabad feladni, ha nem én?”

(Kiemelt kép: MTI/Kovács Tamás)

További cikkek Cseh Lászlóról:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top