nlc.hu
Egészség

56 éves, de harmincnak nézi ez az új-zélandi nő

Közelít a hatvanhoz, de ezt senki sem hiszi el neki

Az aucklandi Sheena Cole boldog házasságban él, de számtalanszor előfordul, hogy fiatal férfiak keresik a kegyeit, és meglepődnek, amikor kiderül valódi kora.

Az 56 éves Sheena Cole-nak rendszeresen kell visszautasítania huszonéves férfiak közeledését, akik mindig elképednek, amikor azt mondja, hogy köszöni szépen, de 25 éve él boldog házasságban. Állítása szerint persze nemcsak a férfiak nézik jóval fiatalabbnak a koránál, a nők közül is sokan azt hiszik, hogy a harmincas évei elején jár.

Azt, hogy 25 évet is letagadhatna, annak bizony köze lehet ahhoz, hogy – amellett persze, hogy jó géneket örökölt a szüleitől – igyekszik egészségesen étkezni, és persze emellett rendszeresen edz, próbál eleget aludni, és odafigyel a bőrápolásra is, az UV-védelem például fontos része a napi szépségápolási rutinjának. Persze azért néha lazítani is szokott, ilyenkor egy pohár finom borral kényezteti magát.

Hozzátette, azt, hogy jó pár évet letagadhatna, nemcsak az egészséges életmódjának köszönheti, hanem annak, hogy fejben és lélekben is fiatal. „Nem is igazán tudom, hogy kellene 56 évesként viselkedni” – nyilatkozta.

Az igazsághoz pedig azért az is hozzátartozik, hogy korábban botoxoltatott is, de állítása szerint ez nem jelenti azt, hogy állandóan szépészeti kezelésekre járna. „Idővel rájöttem, hogy a kevesebb néha több. Szeretem, ha az arcom kifejező. A férjem persze néha rám szól, hogy grimaszolok, de legalább nem kifejezéstelen az arcom.”

(via YahooNews)

Nő az ablakban

Fotó: Pixabay

Csak fiatalosan!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top