nlc.hu
Egészség
Megható ok miatt menyasszonya ikertestvérét vitte az oltárhoz a vőlegény

Menyasszonya ikertestvérét vitte az oltárhoz a vőlegény, megható ok van a háttérben

A menyasszony azt szerette volna, ha a speciális igényekkel rendelkező ikertestvére is különleges pillanatokat él át az esküvön.
Menyasszonya ikertestvérét vitte az oltárhoz

Megható dolog történt egy esküvőn Amerikában: a menyasszony esküvői ruhába öltözött ikertestvérét vitte oltárhoz a karjaiban a vőlegény.

Az elsőre szokatlan jelenetnek az volt a magyarázata, hogy a menyasszony ikertestvére speciális szükségletekkel rendelkezik, testvére pedig szerette volna, hogy Macey-nek is meglegyen a saját különleges pillanata az esküvőn, ami csak róla szól.

@morganmwatkins

My twin sister who has special needs came down at my wedding with my fiancé, now who I call my husband. I wanted her to have her special moment as a bride like her twin sister. I will forever cherish this! Look at how her just looking around at everyone like she’s on her throne 😭😍 this is why I fell in love with him bc he loves her as much as I do. ##weddingtiktok ##love ##twins ##marryme ##lovestory ##youarethereason ##tiktok

♬ original sound - Morgan Watkins

Nézzétek, ahogy körbenéz mindenkin, mintha a trónján ülne. Ezért szerettem bele a férjembe, mert ugyanúgy szereti őt, mint én

– írta a menyasszony, Morgan Watkins.

Az őszinte gesztust imádták a kommentelők, a videót mostanáig több mint 47 milliószor játszották le. Az egyik hozzászóló azt írta, hogy a férfi nagyon tisztában van a szerepével, és nemcsak a menyasszonyát, hanem annak a lelki társát is feleségül veszi.

(Kiemelt kép: TikTok/morganmwatkins)

Megható esküvői pillanatok:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top