Egészség

Hogyan szeressük önmagunkat? – Ebben (is) segít egy új podcast-sorozat (x)

Mintha az egész világ az ellen dolgozna, hogy egyensúlyra, békére leljünk önmagunkkal. Mi az, ami ki tud mozdítani minket, hogyan tudunk visszatalálni önmagunkhoz, és mindez milyen hatással van étkezésünkre? A kulcs az önismeret – derül ki a Nem beszélünk zöldségeket! új életmódpodcast sorozat első epizódjából.

Ma, amikor a közösségi médiában mindenki a lehető legjobb arcát mutatja és az online tér erősen befolyásol minket, nehéz békében lenni önmagunkkal. Jogos lehet tehát a kérdés: mi kell ahhoz, hogy szeressük magunkat?

Ilyen, és ehhez hasonló témákat is feszeget a Nem beszélünk zöldségeket! podcast-sorozat, amely a Bonduelle támogatásával született meg, hogy a növényi táplálkozás népszerűsítése mellett a tudatosan gondolkodókat is segítse.

A sorozat témája az egészséges, tudatos életmód, a növényi alapú, tudatos táplálkozás, a testi-lelki harmónia és a fenntarthatóság. A műsorvezető Tatár Csilla, vendégei pedig szakterületük elismert képviselő, többek között Kohlné Papp Ildikó pszichológus, dietetikus, aki a táplálkozás lelki vonatkozásairól, Dúll Andrea az ember és környezete közötti lelki viszonylatokról, Szöllősi Réka élelmiszerpolitikai szakértő a fenntartható növénytermesztés lehetőségeiről, Almásy Csilla gyógytornász a mozgás szerepének fontosságáról, Fancsikai Eszter pedig saját és gyermeke veganizmusáról mesél a 10 részes sorozatban.

Hogyan szeressük önmagunkat? – Ebben (is) segít egy új podcast-sorozat (x)

Az első adásban Csilla dr. Almási Kitti klinikai szakpszichológussal lelki egészségünket érintő izgalmas kérdésekről beszélget. Megtudhatjuk többek között, hogy:   

·         kinek, mikor és hogyan érdemes elindulni az önismereti úton?

·         mit ajánl a pszichológus, mit és hogyan tehetünk mi magunkért?

·         miért nem vagyunk kitartóak az életmódváltásban?

 

Az epizód meghallgatható az alábbi linkekre kattintva:

Bonduelle

Spotify

Apple Podcast

Google Podcast

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top