nlc.hu
Egészség

Sáfrány Emese az Ayahuasca szerről

„Szeretnénk ebből a rémálomból felkelni” – Sáfrány Emese részleteket osztott meg VV Anett eltűnéséről

Mindketten nehéz időszakon vannak túl, ezért mentek el a szeánszra.

Ahogy arról az nlc is beszámolt, VV Anettet öntudatlan állapotban, ruhák nélkül találta meg pár nappal ezelőtt vidéken egy idős férfi. Mint kiderült, Béres Anett és Sáfrány Emese egy Ayahuasca-szeánszon vettek részt, ahonnan hirtelen távozott az egykori VV-sztár és hosszú órákon át senki nem tudta, hogy hol lehet. Anett beleegyezésével nyilatkozott Emese a Borsnak.

Sáfrány Emese

Fotó: Korponai Tamás / Central Médiacsoport / Central

„Már világos volt, amikor Anett felébresztett, hogy menjünk haza. Csak a cuccainkért mentem el, mire visszaértem, nem volt ott. Örökkévalóságnak tűnt az az idő, mire megtalálták. Kétségbe estem, minden megfordult a fejemben” – emlékezett vissza a történtekre. 

„Ő is hozzájárult, hogy beszéljünk a történtekről, hogy tanulság legyen mások számára. Nem vagyunk drogosok, nem fogyasztottunk ilyen szereket. Csak meg akartunk tisztulni, mert mindketten nehéz időszakon vagyunk túl. Minden percben arra gondolok, mit tehettem volna, hogy ez ne történjen meg. Szeretnénk ebből a rémálomból felkelni” – mondta a lapnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top