nlc.hu
Egészség

Törött lábbal is színpadra állt Halász Judit

Kórházba kellett szállítani Halász Juditot

Az énekesnő egy ausztriai nyaralásán során szenvedett balesetet.

Ausztriában, egy kirándulás során szenvedett balesetet Halász Judit, akit a helyi kórházba szállítottak. A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznő még augusztusban lépett olyan balszerencsésen, hogy eltört a lába – számolt be a Blikk.

Jelenet a Vígszínház Bella Figura című darabjából.

Fotó: Facebook / Vígszínház

A népszerű művész azonban már javában szerepel a Vígszínház Bella Figura című darabjában, amely a történtek miatt némi változtatást igényelt. Yasmina Reza művét Török Ferenc rendező hozzáigazította Halász állapotához.

Halász Judit – aki a darabban egy balesetet szenvedett nagymamát alakít – a Blikk megkeresésére elmondta, a gipsz hamarosan lekerül a lábáról, ám mivel a közönség jól fogadta a kényszermegoldást, még az is elképzelhető, hogy az augusztusi baleset emléke a darab része marad.

Mint mesélte,

A nyaralás utolsó napján sikerült baleseteznem. Egy télen sípályaként működő helyen voltunk, és sajnos a lejtőn lefelé egy kavicson elcsúsztam. Akkor még nem is gondoltam, hogy nagy a baj, mert nem fájt annyira, ám az ottani kórházban csináltak CT-t és röntgent is, ami egyértelműen mutatta a törést. Szerencsére nem mozdult el a csont, de itthon kaptam egy szép kis gipszet, ami néhány nap múlva már le is kerül.

A gyerekdalairól is közismert és szeretett művésznő nem tagadta, várja, hogy lekerüljön a kötés a lábáról, és végre rendesen mozoghasson. Nem utolsósorban azért, mert az elmúlt időszakban is folyamatosan koncertezett.

Mint mondta, 

Nálam nem volt opció, hogy lemondjam a koncertet, hiszen 4-5-6 éves gyerekeknek ha megígérik, hogy láthatják a Halász Jutkát, akkor olyan nincs, hogy a Halász Jutka cserben hagyja őket és nem megy el.

Halász Judittal, akinek dalain generációk nőttek fel, januárban készített interjút az nlc.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top