nlc.hu
Egészség

15 éves fiút mentettek meg Szentendrén

15 éves kamasz életét mentették meg a mentősök Szentendrén

A fiú a barátjánál volt, amikor rosszul lett. A barát édesanyja először haza akarta vinni, de végül a mentőállomásra szállította.
Szirénázó mentőautó

Egy kamaszfiú életét mentették meg a szentendrei mentősök a hétvégén – jelentette be a Mentőszolgálat a Facebook-oldalán.

Barátjánál játszott hétvégén az a 15 év körüli fiú, aki egyre rosszabbul kezdte érezni magát Pest vármegyében. A másik gyermek édesanyja először haza akarta vinni a fiatalt, aki az autóban egyszer csak nem válaszolt a nőnek. Az asszony nagyon megrémült, így rögtön a legközelebbi mentőállomás felé vette az irányt.

A Szentendrei Mentőállomáshoz érve segítséget kért, a mentősök pedig azonnal megvizsgálták a gyermeket, aki már nem lélegzett. Azonnal emelt szintű újraélesztésbe kezdtek, miközben a mentésirányítás gyermekrohamkocsit is riasztott a helyszínre. A fiú életéért vívott heroikus küzdelem végül sikerre vezetett, kritikus állapotban szállíthatták kórházba – írták.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top