nlc.hu
Egészség

Gyerekek helyett kutyák - egy 108. éves hölgy szerint ez a hosszú élet titka

Nemrég ünnepelte a 108. születésnapját, és meglepő választ adott arra, mi a hosszú élet titka

Ugyan nincs családja, de így is nagyon sokan köszöntötték fel Ada Danielt.

Ada Daniel nemrég ünnepelte a 108. születésnapját, és a jelen ünnep alkalmából nagyon különleges meglepetéssel kedveskedtek neki annak a derbyshire-i idősek otthonának dolgozói, ahol már 2015 óta lakik.

Mivel az idős hölgynek nincsenek gyermekei és unokái, ezért egy felhívást tettek közzé a Facebookon, hogy aki tudja, küldjön üdvözlőlapot. Maguk is meglepődtek, hogy mennyien jelentkeztek, Ada Daniel közel 300 születésnapi üdvözletet kapott. 

Ada Daniel

Fotó: Ashmere Derbyshire/Facebook

„Április óta szinte csak születésnapjáról beszél, számolta a napokat. Nem mondtuk el neki, hogy felhívást tettünk közzé, ami nagyon sokakhoz eljutott. A rengeteg üzenet mellé pedig nagyon sok adományt is kaptunk” – nyilatkozta Kelly Goucher, az otthon egyik munkatársa. 

Hozzátette, Ada hihetetlen karakter, és amikor egyszer megkérdezte, szerinte minek köszönheti, hogy ilyen szép kort élt meg, azt mondta, az a titka, hogy nem vállalt gyermeket, viszont sok kutyája volt. 

(via LadBible)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top