nlc.hu
Egészség

Visszaemlékezett a balerina a történtekre

Egy éve teljesen megváltozott a balerina élete, aki súlyosan megsérült a Jókai utcai házomlás során

Egy éve teljesen megváltozott annak a balerinának az élete, aki súlyos sérüléseket szenvedett a Jókai utcában lévő ház homlokzatának leomlása során. Nikolett egy Facebook-posztban emlékezett vissza a történtekre.

Ahogyan arról korábban lapunk is beszámolt, egy éve szörnyű tragédia történt, ugyanis a VI. kerületben lévő Jókai utcában az egyik ház homlokzata leomlott. Nikolett, a Budapesti Operettszínház táncművésze éppen a munkahelyére tartott, amikor megtörtént a baj. A balerina a baleset következtében súlyos koponya-és gerincsérülést szenvedett. A nőt egy ideig mesterséges kómában tartották, azonban az orvosok bizakodóak voltak, hogy egy nap majd újra képes lesz járni, sőt táncolni is. 

Egy éve omlott le a Jókai utcában lévő ház homlokzata

Egy éve omlott le a Jókai utcában lévő ház homlokzata (Fotó: Neményi Márton)

A kórház ekkor úgy nyilatkozott, hogy várhatóan hosszú és nehéz felépülés vár majd rá. 

A baleset egy éve történt, Tóth Nikolett pedig egy Facebook-bejegyzésben emlékezett meg a történtekről – szúrta ki a Blikk

Pontosan egy éve ezen a napon, egy pillanat alatt változott meg teljesen az életem. Aznap is átlagosan indult a reggelem, azonban azóta a szokásos balett gyakorlat helyett gyógyszerekkel és láb kimozgatással kezdődik a napom. Sok minden megváltozott, de pozitív hozzáállásom, jókedvem nem hagyott cserben. Nehéz próbára tesz az élet, de hiszem, hogy töretlen kitartásom visz majd előre ezen a rögös úton. Köszönöm, hogy itt vagytok az oldalon, ahol majd követhettek utamon

– írta. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top