nlc.hu
Egészség

Gyorsfogyás

2 és fél óra alatt 11 kilót dobott le egy 69 éves férfi

Rekordot döntött ezzel az eredménnyel, de sokan nem hisznek neki.

Egy dagesztáni nyugdíjas állítólag 11 kilót fogyott mindössze 2 és fél óra alatt. Bahama Aigubov neve már 2019-ben bekerült az orosz Rekordok Könyvébe, amikor egy ötórás verseny során 9,3 kilót dobott le, de nemrég még ezt is sikerült túlszárnyalnia. Egy, Mahacskalában rendezett, 21 km-es verseny során, 2,5 óra alatt 11,1 kilóval lett kevesebb a súlya. 

Bahama Aigubov

Bahama Aigubov az új rekord után – Forrás: YouTube – videó

Aigubov rekordját nem ismeri el a Guinness Rekordok Könyve, mivel nem könyvelnek el gyors fogyás terén elért eredményeket, nehogy veszélyes kísérletekre ösztönözze az embereket. A dagesztáni nyugdíjas azonban azt állítja, hogy messze ő a világon a leggyorsabban fogyni képes ember.

Bahama Aigubov

Bahama Aigubov alaposan beöltözve izzasztotta magát – Forrás: YouTube – videó

“Ez alatt a 3 és fél év alatt sokan próbálták megdönteni a rekordomat, amerikaiak és oroszok egyaránt. Az amerikaiak erre nem képesek: 25-en próbálták meg, még az elit katonai csapatok is, de több mint fele kórházban kötött ki” – mesélte Aigubov.

A dzsúdó, a szambó (orosz eredetű katonai birkózás), a görög-római és a szabadfogású birkózás orosz-, Európa-, sőt világbajnoka, Bahama Aigubov rengeteg súlyleadási tapasztalattal rendelkezik. Azzal is dicsekszik, hogy fiatal korában akár 17 kilót is könnyen le tudott dobni a versenyek során, de – mint mondja – azóta már nehezebben megy. Ennek ellenére folyamatosan sikerül minden más versenyzőt maga mögé utasítani fogyás terén.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top