nlc.hu
Egészség

Kórházba kerülése után fogyott le látványosan a túlsúlyos apuka

Mentőt kellett hívni a munkahelyére, de 44 kilót fogyott, és visszakapta az életét

Nem akart lemondani a finomságokról, így nem is tudott fogyni egészen addig, amíg kórházba nem került.

Egyik reggel Greg Maskalick nehezen kapott levegőt, de ennek ellenére bement az iskolába, ahol tanított, ám állapota tovább romlott, és mentőt kellett hívni hozzá.

A kórházban azt mondták, szívelégtelenség okozta a rosszullétet, és mint kiderült, a túlsúly lehetett az egyik oka annak, hogy orvosi segítségre volt szüksége. A férfi ekkor közel 160 kilogrammot nyomott, és miután kiengedték, feleségével egy fogyókúrás klub tagja lett

Túlsúlyos férfi fogja

Fotó: Pexels

Greg Maskalick 44 kilót adott le azóta. Mint mondta, korábban azért nem tudott megszabadulni a kilóktól, mert nem akart lemondani a finom ételekről, de szerencsére megtalálta a módját annak, hogy ez többé ne okozzon problémát. Persze az étkezés mellett arra is ügyel, hogy minél többet mozogjon, és örül, hogy újra tudja használni a biciklit, amit évekkel ezelőtt vett magának.

„Előfordult, hogy szólnom kellett a feleségemnek, hogy jöjjön értem. Rájöttem, fontos, hogy a saját tempómban haladjak, hogy fokozatosan növeljem a teljesítményem” – tette hozzá.

(via Mirror)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top