nlc.hu
Egészség

25 kilót dobott le egy nő ezzel a trükkel

25 kilót dobott le egy nő ezzel a trükkel

54 évesen úgy érezte, hogy ideje változtatni az életén!
Mérlegen álló nő

Lorraine Blackmore világ életében túlsúllyal küzdött, aminek hála számtalan diétát kipróbált, de végül mindegyiket abbahagyta. Amikor 54 évesen új állást kapott, úgy érezte, hogy ideje az életét új mederbe terelnie, ezért elkezdett az étrendjén változtatni

Ahogy öregszel, úgy egyre jobban megérzed a kilókat. Mindig is túlsúlyos voltam, és súlyproblémákkal küzdöttem, de új állást kaptam, és egyre nehezebb volt feljutni az emeletre. Azt hiszem, eljutottam arra a pontra, amikor elég volt. 

A nő nem egy újabb diétás módszer mellett döntött, hanem egyszerűen egészségesebb étrendre váltott, aminek köszönhetően közel 25 kilótól sikerült megszabadulnia.  

Míg korábban ropogtatnivalót, csokoládét és kekszet nassolt a nap folyamán, Lorraine most ragaszkodik a három megfelelő étkezéshez, és ritkán érez késztetést a nassolásra. Ugyanakkor nem vonja meg magától a finom falatokat, heti öt napot szigorúan figyel erre, de a hétvégén elengedi magát. Szerinte az a dolog titka, hogy nem korlátozza magát semmiben. 

A módszer őt igazolja, 48-as ruhaméretét sikerült 42-re cserélnie, ami miatt magabiztosabbnak érzi magát, és végre van kedve vásárolni is. 

És hogy hogyan néz ki Lorraine étrendje jelenleg? Reggelire zabkását fogyaszt, ebédre kétszersültet paradicsommal és sonkával, illetve desszertnek egy almát vagy alacsony kalóriatartalmú zselét, vacsorára pedig Slimming World chips – ez egyfajta diétás krumpli köret –, valamint csirke kerül a tányérjára. 

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top