Egyéb

Az esti mesétõl pirkadatig

A filozófia baglya éjjel kezdi meg reptét, mondta Hegel, a filozófus. Amíg mások buliznak, henyélnek vagy egyéb örömöknek hódolnak, a Vízöntő korszak gyermeke elvonul gondolkodni.





Nyilas-óra
18:25–19:45


Az optimizmus időszaka: megvalósíthatod céljaid, és követőjévé válhatsz egy új tannak vagy szellemi irányzatnak.
• Mire alkalmas? Utazásra, sportolásra, tanulásra, erkölcsi, vallási kérdésekben való elmélyülésre, önmagad és mások igazának megvédésére. A filmek, könyvek tartalma ilyenkor jobban beépül a szellembe, a lélekbe, és a meditáció, a jóga is feltölthet.
• Mire alkalmatlan? Lustálkodásra, és hagyni, hogy a dolgok csak úgy megtörténjenek. Arra, hogy belebonyolódj a részletekbe, és belenyugodj egy igazságtalannak tartott ügybe.






Bak-óra
20:17–21:00


Hagyatkozz bátran a saját tudásodra, ismerd fel, milyen erő lakik benned.
• Mire alkalmas? A családról való gondoskodásra, munkavacsorára. Most pontosan tudni fogod, milyen útra lépj, mi jelenti a jövőt. Nyugodtan vállalhatsz új felelősséget is, annak minden kockázatával. Masszázsra, szaunázásra is remek az idő.
• Mire alkalmatlan? Időhúzásra, a feladatok halogatására, hagyni, hogy a hangulatod befolyásoljon, és arra, hogy gyorsan feladd az elképzeléseidet. Szexre, kalandokra és arra, hogy egy pubban vagy vendéglátóhelyen múlassad az időt.






Vízöntő-óra
21:00–23:10


A kíváncsiság, az önmagadra fordítható energia órája.
• Mire alkalmas? Rengeteg ötlet tombolhat ilyenkor a fejedben, és ügyesen kiszűrheted közülük azokat, amelyekkel a korában lehetetlennek tartott dolgokat is egy csapásra megvalósíthatod. A kalandozások ideje, társaságban, a tévé képernyője előtt, színházban, a világhálón vagy akár egy mulatóban. Akár új barátságot is köthetsz.
• Mire alkalmatlan? Ne menj vásárolni, ne ilyenkor határozz olyan fontos kérdésekben, mint például a házasság, eljegyzés vagy nagy beruházás.






Halak-óra
23:10–03:30


Az egyedüllét, az önmagunkra hangolódás, az álmok ideje.
• Mire alkalmas? Az önmagunkkal való törődésre, mesék, romantikus történetek olvasgatására, visszahúzódásra, az Univerzum suttogásainak meghallgatására. Álmodozz, lépj be a víziók világába, amikre most vágyakozol, rövidesen megvalósul.
• Mire alkalmatlan? Szórakozásra, hangoskodásra, koncentrációt igénylő munkára, és bármilyen terhesnek tartott kötelezettség teljesítésére, vagy az erre vonatkozó döntések meghozatalára, lelkedhez közel álló ismerős meggyőzésére.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top