nlc.hu
Gasztro

Courteney Cox megidézte a Jóbarátok egyik legikonikusabb jelenetét

A Jóbarátok Monicája megidézte az egyik legjobb jelenetét

A látszólag indulatos videó váratlan fordulatot vett.

Az Egyesült Államokban most ünneplik a hálaadást, amikor sok család ül le az asztalhoz, elfogyasztani a jellegzetes sült pulykából álló ünnepi vacsorát. Ehhez kötődik a Jóbarátok című sorozat egyik ikonikus jelenete, amikor a Courteney Cox által alakított Monica egy pulykát a fejére húzva táncol.

Bár az epizódot 1998. novemberében vetítették, azóta is töretlen a népszerűsége a pulykatáncnak, amelyet az internet az alábbi GIF-en örökített meg:

GIF

A 24.hu szúrta ki, hogy Courteney Cox Instagram-oldalára töltött fel egy videót, amelyen megemlékezik a világháló ellene elkövetett „merényletéről”. 

„Boldog hálaadást mindenkinek, remélem, jól telik a nap! – mondja Courteney Cox a videón. – Én is nagyon hálás vagyok és csak annyit mondanék, hogy ha még egy kicsellózott GIF-et látok, amin a pulykával táncolok a fejemen, mint egy hülye, meg fogok kattanni.”

A meglepően indulatos kifakadás persze csak vicc, Courteney Cox ugyanis ezután enyhébb hangnemre vált és közli a nézőkkel, hogy ha már egyszer belőle lett a hálaadás nem hivatalos online szimbóluma, akkor egy kis extrával kedveskedik a rajongóknak.

Ezután vált a kép és ismét a színésznő látható a felvételen, de immár egy pulykával a fején, a képsorok alatt pedig felcsendül a Jóbarátok jellegzetes főcímzenéje. 

Innen is gratulálunk a színésznőnek, amiért kellő humorérzékkel kezelte az ügyet!

Még több Jóbarátok az nlc-n:

A Jóbarátok Monicája újra eljátszotta a pulykás jelenetet

Courteney Cox megadta a rajongóknak, amit akartak (Fotó: Profimedia)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top