Életmód

Andrea története

27 éves voltam, amikor harmadik gyermekem született. Tíz hónapig szoptattam, és 65 kg-ról 87 kg-ra híztam. Amikor abbahagytam a szoptatást, rettenetesen éreztem magam, mint egy töltött galamb.








Úgy döntöttem, hogy lefogyok. A másik kettőnél is sikerült leadni a felesleget, akkor most is sikerülni fog. Legelső lépésként a gyomromat kellett összeszűkíteni, mivel előtte nagyon sokat ettem. Minden nap valamivel kevesebbet ettem, és állandóan tornáztam. A célom az volt, hogy másfél év alatt 30 kg-t leadjak. Az első két hónapban semmit sem fogytam, de nem adtam fel! A következő időszakban rengeteg zöldséget, gyümölcsöt ettem ebédre és vacsorára. Azokat az ételeket, amelyek zsírosak, fűszeresek voltak, nem ettem. És minden nap tornáztam, mivel az izomzat feldolgozza a zsírt. Időközönként nem fogyókúráztam, mert az a tapasztalatom, hogy így nem jönnek vissza a leadott kilók. A vége az lett másfél év alatt, hogy 25 kg-ot lefogytam!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top