Életmód

Tavaszi erősítés. Természetesen. Egészségesen.

Nehezebb reggeli ébredés, tompább, esetleg szórt napközbeni figyelem, esti zuhanás. Évről évre visszatérő "vendégünk" és mégis váratlanul tör ránk a tavaszi fáradtság. Ezek már intő jelek! Energiatartalékunk apadására figyelmeztetnek, egyre többet gondolunk vagy nyúlunk csoki, esetleg más édesség után..... A szerencsésebbek szervezete jelzi, hogy itt az ideje a vitaminbevitel növelésének is, bevásárlás közben valamiért a gyümölcsös pulthoz jutunk, esetleg elidőzünk a gyümölcslevek előtt.

Ma már a táplálkozástudósok és dietetikusok mellett egyre többen, személyes tapasztalatok alapján ismerik fel, a vitaminok nemcsak külsőleg és belsőleg tehetnek jó hatást testünkre, hanem segítségükkel a hangulatingadozások is ritkábban vendégeskedhetnek nálunk. Ám nem mindegy, hogy milyen formában kerülnek étrendünkbe!

1. Keressük a C-vitamint természetes formában koratavasszal is!

Fontos tudnunk, a C-vitamint természetesen formában csak néhány élelmiszer, köztük az egyik legjobb minőségű gyümölcslécsalád tartalmazza.

Tavaszi erősítés, természetesen, egészségesen2. Étrendmódosítás?!

Várhatóan az ünnepek közeledtével az is eszünkbe jut, hogy ismét mennyit eszünk és az ünnepi menü otthon, szüleinknél és anyósunknál – a rokonság többi tagját nem is említve – mennyire terheli majd egyébként is a lecsökkent vitamintartalékoktól fáradt szervezetünket.

Ezért hasznos, ha mindezt megelőzendő, egy apró étrendmódosítással adunk magunknak és családunk tagjainak is egy kis előnyt. Remek társaink lehetnek ebben a rostokban, ásványi anyagokban és természetes vitaminokban is gazdag 100%-os gyümölcslevek.

3. Ne feledjük!

A legjobb minőségű, természetes C-vitaminban gazdag juice-ok fogyasztása nagymértékben segítheti a szervezet ellenállóképességének erősítését, a természetes regenerálódást, valamint a méreganyagok gyors és hatékony kitisztulását, ez pedig nemcsak kellemesebb közérzethez, hanem természetesen egészséges ragyogáshoz vezet.

4. Cukor ide – cukor oda

Tavaszi erősítés, természetesen, egészségesenIdőnként fel-felröppenő riogatás, hogy „Vigyázzanak a kedves fogyasztók! A gyümölcslevek cukortartalma bizony könnyen vezethet hízáshoz.”.

Egyrészt, a kiváló minőségű 100%-os juice-ok hozzáadott cukrot nem tartalmazhatnak, ahogy tartósítószert és mesterséges színezéket sem! Másrészt, a 100%-os gyümölcslevek és gyümölcspüré kizárólag a gyümölcsök által tartalmazott természetes szénhidráttartalommal rendelkeznek, ellentétben más cukrozott üdítőitalokkal. Ez elsősorban a fruktózt és más nagyon könnyen lebomló szénhidrátot takar.

Mivel az emésztés során ezek könnyen távozhatnak a szervezetből, a korlátlan fogyasztástól eltekintve, a 100 százalékos gyümölcslé tápláló és egészségvédő hatása hozzájárul a kiegyensúlyozott táplálkozáshoz.

 Tudta? Hogy a 100%-os gyümölcslevek éppen annyi szénhidrátot tartalmaznak, mint amennyit az elkészítésükhöz felhasznált mennyiségű gyümölcs?

5. Figyeljünk rá!

Van olyan, magas vitamintartalmú termékcsalád, aminek bármely tagját választva, már egy pohárnyi (2dl) elfogyasztása biztosítja az aznapi C-vitamin szükségletet.

Ezek a termékek, más, az emberi szervezetre gyakorolt hatásukkal együtt, mint például, hogy fogyasztásuk nagymértékben segítheti a szervezet ellenálló-képességének erősítését, a természetes regenerálódást, valamint a méreganyagok gyors és hatékony kitisztulását, méltán foglalnak helyet az egészséges étrendben.

….és akinek a gyomra érzékenyebb, bátran választhatja a természetes módon alacsony savtartalmú Tavaszi erősítés, természetesen, egészségesengyümölcsökből készülő Mild juice-okat.


6.
Készüljünk fel időben és előzzük meg a kellemetlen perceket.

Gondoskodjunk szeretteinkről úgy, ahogy csak mi tudunk igazán! 100 százalék gyümölcsből készült, természetes C-vitaminban gazdag hohes C-vel.

 

További tippek, tanácsok, ötletek: www.hohes-c.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top