Életmód

Prevenció és rehabilitáció Hévízen

A mindennapi tennivalók, a rohanó életmód sokunknál okoznak egészségügyi panaszokat. Rossz arra ébredni, hogy fáj a derekunk, és megvisel, ha minden alkalommal úgy állunk fel a fotelből, hogy belesajdul a térdünk. Hévíz mesés szállodáiban úgy gyógyulhatunk, hogy közben pihenhetünk, finomakat ehetünk, és csodás tájakon kirándulhatunk.

 Tudtad?! Neked is kifizetik a számládat, hogy jól érezd magad!

További fotókért kattints a képre!
További fotókért kattints a képre!

Amennyiben érvényes magyar tajkártyával rendelkezel – a törvényi előírások szerint –, évente két gyógyfürdőkúrát vehetsz igénybe Országos Egészségbiztosítási Pénztár (OEP) támogatásával!

Sokan nem is gondolják, hogy nemcsak a nagymamáink igényelhetnek támogatást a preventív, közérzetjavító kezelésekre. Pedig ez valójában „bárki” számára elérhető. Túlhajszolt világunkban, ahol a folyamatos, ülő helyzetben végzett munka, a számítógép előtti görnyedés káros hatásai miatt is egyre nagyobb szükség van a minőségi pihenésre, kikapcsolódásra.

Használd ki te is ezt a remek lehetőséget! Támogasd már most egészséged Hévízen a Hotel Aquamarinban, ahol nemcsak a lélek, hanem a test is pihen, regenerálódik.

A Hotel Aquamarin*** Hévíz nyugodt, csendes városrészében található egy 2 hektáros parkosított területen, közel a központhoz. Saját tulajdonú termálvizes forrással rendelkezik, mely értékes gyógyvízzel látja el a szálloda két beltéri és a télen-nyáron üzemelő szabadtéri medencéjét.

Elérhetőség:

Hotel Aquamarin***
www.hotelaquamarin.hu
sales@hotelaquamarin.hu

 

Hunguest Hotel Helios***superior – A Helios gyógyszállodában minden egy helyen

További fotókért kattints a képre!
További fotókért kattints a képre!

A Hunguest Hotel Helios***superior: az országos gyógyfürdő és gyógyszálloda a világhírű Hévízi-gyógytótól alig félszáz méterre, egy gyönyörűséges wellnessparkban két, teljes komfortot nyújtó épületben kínál pihenést, gyógyulást, valamint különösen hatékony segítséget ad a test, szellem és lélek harmóniájának megtalálásához.

A hotelt kényelme, szolgáltatásai és árai alapján már régtől fogva nemcsak úgy pozicionálják, mint a patinás fürdőváros egyik legkitűnőbb wellness- és gyógyszállodája, hanem olyan helyként tekintenek rá, amelyik a rekreáció, a gyógyászat és a tudatos gasztronómia léleküdítő, pihentető fellegvára.

A tradicionális hévízi terápiás szolgáltatások biztosításán túl a Hunguest Hotel Helios***superior élen jár a fizikai test alternatív gyógyításában, a holisztikus módszerekben, a szellemi és lelki kiegyensúlyozottság gyors, eredményes visszaszerzésében. A saját termálvizes kútjából táplált gyógyvizes medencében történő fürdőzés 27-féle betegségre kínál gyógyírt, a gyógykúrák és kezelések pedig az OEP támogatása mellett TAJ-kártyával is igénybe vehetők.

Elérhetőség:

Hunguest Hotel Helios***superior
hotelhelios@hunguesthotels.com

 

NaturMed Hotel Carbona superior**** 7 gyógyvizes trükk, mellyel megelőzheted a betegségeket

 

További fotókért kattints a képre!
További fotókért kattints a képre!

Az immunerősítés és a betegségek megelőzése érdekében nem kell mindig a csodaszerekre gondolnunk és a patikák polcairól válogatnunk. Sokszor a legjobb, ha időt szánunk önmagunkra, és tradicionális módszereket vetünk be a hosszú távú egészségmegőrzés érdekében.

A hévízi NaturMed Hotel Carbona Hévízi Életerő Programjában elsődleges szempont, hogy a vendég egészségi állapotának megfelelő arányban kapja a kezeléseket, ezért minden kezelés egy orvosi konzultációval indul.

 

A Carbona a mágikus hetes szám köré építve hét kezelést épített be a Hévízi Életerő Programba, melyek a gyógyvíz és fürdőkultúra évszázados hagyományait és a modern tudomány vívmányait ötvözve segítik a regenerálódást.
A gyógyvízben való mártózás jótékony hatását ismerve a víz alatti gyógytorna ugyanúgy a kúra része a Carbonában, mint a víz alatti masszázsok, a szénsavas kádfürdő vagy a galvánfürdő. Az anyagcserét segítő testkezelések mellett ásványianyag-pótló pakolások egészítik ki a kúrát. A teljes kezeléscsomagról bővebb információ itt található.

Elérhetőség:

NaturMed Hotel Carbona ****superior
hotel@carbona.hu

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top