Életmód

A mai férfi “anyuci pici fia”

Hidratáló krémet használ, festi a haját, és hetente többször felhívja az édesanyját.

Egy Angliában készült kutatás során közel ezer férfit kérdeztek meg arról, hogy mit jelent férfinak lenni 2013-ban. A válaszadók 82 százaléka szerint a mai férfi több dolgot képes csinálni egyszerre, amit korábban hagyományosan női készségnek tartottak.

A(z) “Mi a véleményed az “anyuci pici fia” típusú férfiakról?” című szavazás véget ért!
A szavazók többségének véleménye szerint:
Kifejezetten taszítanak.

A férfiak kétharmada nem szégyell útbaigazítást kérni, ha eltéved, és közel fele szívesen marad otthon párja helyett a gyerekkel. A megkérdezettek 60 százaléka ismeri a lesszabályt, harmaduk pedig elismerte, hogy a fél a pókoktól.

A modern férfi hetente átlagosan hatszor mondja el a párjának, hogy szereti, 39 százalékuk pedig minden héten többször beszél telefonon az édesanyjával. Minden harmadik válaszadó rendszeresen használ hidratáló krémet, egynegyedük festi vagy festené a haját, ha őszülne, ötödük pedig hajbeültetést is csináltatna.

A mai pasik számára az öt legfontosabb prioritás a pénz, az edzettség, hogy jó apának és intelligensnek tartsák őket, valamint hogy jól nézzenek ki. A legnagyobb stílusikonoknak Daniel Craiget, David Beckhamet, George Clooney-t, Brad Pittet és Jude Lawt tartják.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top