Életmód

Megható: teljesült az álma a nagybeteg kisfiúnak

Eddig csak a kórház ablakából nézhette a kutyákat.

Hiába esett át kemoterápiás és sugárkezelésen, valamint 26 órás sürgősségi műtéten, a 12 éves Johnny Martin csak egy dologról tudott beszélni: kedvenc kutyájáról, a corgiról.

Képünk illusztráció/Forrás: iStcok

A hetedik osztályos illinoisi kisfiú semmit nem akart jobban, mint egy corgit. Johnn-t 2018-ban diagnosztizálták dezmoplasztikus kis kerek sejttumorokkal, miután súlyos hasfájástól szenvedett, és szinte már alig tudott enni. Az orvosok csak Johnny harmadik kórházi látogatása után vették észre, hogy igazán nagy a baj.

Michelle Boyer, a kisfiú édesanyja elmondta, fia azzal töltötte kórházi tartózkodásának hosszú-hosszú heteit, hogy szinte folyamatosan az utcán sétáló kutyákat bámulta. „Mindig azzal jött, mennyire nagyszerű lenne, ha lehetne egy kiskutyája”.

Johnny kitartó szeretete álmai kutyája után a kórház szociális munkásának figyelmét is felkeltette, aki felkereste a Little Wish Foundation nevű alapítványt. Liz Niemec, az alapítvány vezetője szerint a kiskutya-kérések számára is nagyon különlegesek, hiszen magát az alapítványt is az hívta életre, hogy legjobb barátja, Max, aki 16 évesen hunyt el rákban, egy kiskutyát szeretett volna.

Múlt héten az alapítvány munkatársai felkeresték a családot egy fekete-fehér corgi kölyökkutyával. „Hihetetlen volt látni a mosolyt az arcán, és azt, ahogy azonnal kapcsolatot teremtett vele. Egyértelmű, hogy különleges kapcsolat van köztük” – mondta el az anyuka, aki reméli, hogy fia igazán jó gazdivá válik majd. A kisállat nemcsak a fiúnak hatalmas boldogság, de a család számára is inspirációt adott.

Forrás: Good Morning America

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top