Életmód

Hirdetésben keresnek társat a megözvegyült kacsának

Gazdája szerint a szárnyas nagyon szomorú lett, amikor elvesztette a párját, ezért most minden követ megmozgat, hogy meg tudja vigasztalni.

Szívbemarkoló, kézzel írt, rajzolt plakát fogadta az amerikai Maine államban található Bangor lakóit a minap: egyedülálló kacsájának keres párt egy Chris Morris nevű ember, a feliratból pedig kiderül, hogy a madár korábbi társa a közelmúltban elhunyt – írja a BoingBoing. Morris még azt is odaírta, csak komoly érdeklődők keressék. 

A férfi a Bangor Daily Newsnak nyilatkozva elárulta, hogy három kacsát tartott otthon, egy tojót és két hímet. A két hímet azonban nemrég egy arra járó hiúz elragadta, az egyedül maradt tojó pedig láthatóan nagyon szomorú, amióta nem oszthatja  meg párjával a napjait. 

A társkeresés érdekében Morris plakátokat rajzolt, sőt, még egy helyi lapban is feladott egy apróhirdetést. Utóbbira végül akadt jelentkező, méghozzá nem is akármilyen!

A kacsa gazdája ezzel a hirdetéssel keres párt a madarának (Fotó: BoingBoing)

Sadie Green ugyanis a közelben egy biofarmot üzemeltet, ahol a tyúkok, pulykák, malacok és birkák mellett ludakat és kacsákat is tenyészt. 

„Van egy csomó fiúkacsánk, szóval még válogathatnak is közülük – mondta Greene. – A kacsák egyébként egy életre választanak párt, így, ha elveszítik a társukat, egy ideig gyászolnak, de aztán össze tudnak csiszolódni egy másik kacsával is, szóval érdekes lesz látni, hogy mi történik majd.”

Greene és Morris erre a hétvégére beszélte meg a „kacsarandit”, ahol bemutatják egymásnak az özvegyet és a lehetséges kérőket. Morris elmondta, nagyon izgatott és már nagyon várja a különleges napot, remélve, hogy Greene kacsái között lesz legalább egy, amelynek ugyanúgy a csigák jelentik a kedvenc csemegéjét, mint a saját kacsájának. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top