Életmód

Bátyja dobfelszerelést adott a fiának karácsonyra – éveket várt a bosszúval

„Még most is emlékszem az arckifejezésre, mikor meglátta az ajándékot, amit a fia negyedik születésnapjára adtam” – írta vallomásában az anyuka.
dobfelszerelés ajándék karácsony

Ahogy az a Today.com oldalán közzétett vallomásából kiderül, Kavita Varma-White már évekkel azelőtt anya lett, hogy a bátyjában egyáltalán megfogalmazódott volna a családalapítás gondolata. „Mivel saját gyerekei akkor még nem voltak, a bátyám boldogan vállalta a menő nagybácsi szerepét, aki azon túl, hogy ott van minden focimeccsen, időről-időre ajándékokkal halmozza el az unokaöccsét és az unokahúgát.”

Kavita leírta, egyik karácsonykor az akkor még csak hároméves kisfia egy komplett dobfelszerelést kapott a bátyjától. „Igen-igen, jól olvastátok. Egy dobfelszerelést. A fiam még ki se bontotta, de én már attól rettegtem, milyen zajt fog majd csapni, mikor játszani kezd rajta – mesélte az anyuka, majd bevallotta, akkor karácsonykor végül úgy döntött, a családi béke érdekében inkább elrejti az ajándékot a gyerekei elől. –A dobfelszerelés hosszú időre az ágyunk alá került.”

Végül három évvel később, egy költözést követően adta oda fiának. „A fiam hatéves volt ekkor, és úgy tűnt, él-hal a zenéért. A dobfelszerelés mellé kapott egy elektromos zongorát is, amiket aztán a saját, hangszigetelt birodalmára kedvére püfölhetett.” A következő pár évben legalábbis, azután ugyanis a fiúcska elveszítette az érdeklődést a zene iránt.

„A dobfelszerelés ezután ismét az ágyunk alá került. Eszembe se jutott, hogy elajándékozzam. Célom volt vele – írja Kavita, aki egészen addig őrizgette a felszerelést, míg bátyja kisfia négyéves nem lett. – Neki én voltam a menő nagynéni, aki végül az egyik legmenőbb ajándékot adta neki a szülinapjára. Sosem felejtem el a bátyám arckifejezését, mikor meglátta a dobfelszerelést” – mesélte az anyuka, aki a vallomás végén elmondta, az unokaöccse immár 8 éves és nem dobol. „A sogórnőm elmondása szerint a szett néhány hónappal ezelőtt szétesett, így megszabadultak tőle, de még most is nagyon nevetünk, amikor véletlenül szóba kerül.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top